«Динамо» U15 вийшло до наступного етапу турніру SV BW Langförden з першого місця

«Динамо» U15 вийшло до наступного етапу турніру SV BW Langförden з першого місця

З 27 по 28 травня у німецькому місті Langförden проходить престижний міжнародний футбольний турнір SV BW Langförden серед футболістів 2007-го та 2008-го років народження (вікові категорії U16 та U15). У ньому представлене і київське «Динамо» академічною групою вікової категорії U15 під керівництвом Євгенія Лозінського.

Матчі групового етапу складалися із одного тайму, який тривав 30 хвилин. У перший ігровий день динамівці провели три поєдинки. 

Спочатку наша команда зустрілася із бельгійським FC «Royal Antwerpen». Через коротку тривалість матчів багато часу на розкачку не було. Тож кияни з перших хвилин почали діяти активно та перейшли до рішучих дій. Але, впоравшись зі стартовим натиском, бельгійці дещо відсунули гру від власних воріт.

Незабаром Андрейко добре пробив здалеку у площину воріт - воротар впорався. Намагалися наші хлопці створювати загрозу після навісів з флангів, але суперники нейтралізовували загрозу. Що стосується суперника, у «Антверпена» небагато виходило в атаці. Команди грали без середини поля, швидко доставляючи м'яч ближчке до воріт одна одної. Один на один із воротарем виходив Люсін, але реалізувати цей момент не вдалося.

Дуже близьким до того, аби відзначитися, був Андрейко, але після навісу Перкатюка справа та удару Івана м'яч прийняла на себе поперечина! Динамівці добре грали у відборі, кілька разів добре у цьому компоненті проявив себе Панімаш. В останні 8 хвилин українці перейшли на гру в два нападники та постійно чинили тиск на суперника. Чудового удару зліва знову завдавав Андрейко, але м'яч пролетів у сантиметрах над поперечиною. Бельгійці ж лише виконали перспективний штрафний удар, але він вийшов неточним. Тож, гра завершилася без забитих м'ячів - нічия 0:0.

«Royal Antwerpen» U15 - «Динамо» U15 – 0:0

«Динамо»: 1. Роєнко, 17. Перкатюк, 2. Панімаш, 18. Чубатюк, 26. Сергієнко, 21. Кушенко, 10. Романюк, 11. Люсін, 15. Андрейко, 13. Федоренко (20. Кучерявий, 22), 8. Левринець-Чиргадзе.

Другим суперником динамівців сталала угорська Академія Puskas. Першого удару по воротах завдали угорці - вийшло вище. А ось з другої спроби супернику пощастило більше - вони змогли вийти уперед, а після цього завдали ще одного небезпечного, але неточного удару по воротах Роєнка. Надалі наша команда заволоділа ініціативою та створювала напругу біля чужих воріт, але після добре розіграних атак останній удар у наших хлопців влучним не виходив.

Нарешті, після подачі справа до штрафного майданчика м'яч влучив у руку гравця номінальних гостей, і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий удар чітко та впевнено реалізував Люсін, зрівнявши рахунок. Наші хлопці краще контролювали м'яч, розігрували різноманітні атаки та заробляли потенційно небезпечні стандартні положення, проте втілити їх у забиті м'ячі не вдавалося.

По нашим воротам угорці завдали непоганого удару - після подачі з флангу, але м'яч пролетів вище, а за хвилину до фінального свистка м'яч таки побував у наших воротах, але перед цим арбітр зафіксував положення «поза грою», тож взяття воріт зараховано не було. У підсумку, у другому матчі кияни теж зіграли унічию - 1:1.

«Динамо» U15 - «Академія Puskas» U15 – 1:1

«Динамо»: 1. Роєнко (12. Манько, 30+2), 2. Панімаш, 18. Чубатюк, 4. Петренко, 10. Романюк, 11. Люсін, 18. Кузьминський (8. Левринець-Чиргадзе, 28), 13. Федоренко, 20. Кучерявий (Гродзінський, 19), 15. Андрейко, 26. Сергієнко.

Голи: Люсін (16, з пен.) - (7)

Після нетривалого відпочинку третій поєдинок кияни провели проти німецької команди JSG ViLaBü I, яка була утворена шляхом об'єднання трьох колективів: JSG Langförden, Bühren та Visbek I.

Оскільки для виходу із групи нашій команді потрібно було перемагати і, бажано з якомога більшим рахунком, динамівці одразу притиснули німців до їхніх воріт. Вже за перші п'ять хвилин поєдинку могли відзначатися Люсін, Сергієнко та Левринець-чиргадзе. А Перкатюк навіть відправив м'яч у сітку, щоправда, з офсайду. Але після цього. відчувши свою гру, кияни почали реалізовувати свою відчутну перевагу.

Спочатку свою команду чудовим ударом вивів Кучерявий, а продовжив починання партнера Люсін. Одразу після цього наші футболісти мали ще щонайменше три можливості, щоб довести рахунок до великого, але їх трохи підвела реалізація. А ось Люсін був влучним, оформивши дубль красивим дальнім ударом. Через хвилину четвертий м'яч опинився у воротах суперника. Цього разу на завершенні вдало зіграв Левринець-Чиргадзе, який найкраще розібрався у штрафному майданчику.

Українці і надалі не відходили від чужих воріт, близькими до того, аби відзначитися, були Романюк, Люсін (двічі) та Левринець-Чиргадзе, але удача була на стороні суперника. Втім, до фінального свистка ще встигли відзначитися Левринець-Чиргадзе та Люсін, забезпечивши хорошу різницю забитих та пропущених м'ячів.

JSG ViLaBü I U15 - «Динамо» U15 – 0:6

«Динамо»: 12. Манько, 17. Перкатюк, 2. Панімаш (4. Петренко, 25), 18. Чубатюк, 26. Сергієнко (7. Марченко, 15) , 21. Кушенко, 10. Романюк (4. Широков, 15), 11. Люсін, 18. Кузьминський, 8. Левринець-Чиргадзе, 20. Кучерявий (18. Гродзінський, 20).

Голи: Кучерявий (7), Люсін (8, 13, 28), Левринець-Чиргадзе (14, 26)

У підсумку ситуація у групі «D» склалася таким чином, що одразу три команди набрали по 5 очок. Завдяки додатковим показникам, зокрема, кращій різниці забитих та пропущених м'ячів, «Динамо» U15 вийшло до наступного групового етапу з першого місця. До цього раунду потрапили по дві найкращі команди з кожного квартету. Поєдинки пройдуть у неділю, 28-го травня.

Зокрема, динамівці зустрінуться із німецьким SV Wehen Wiesbaden, який посів друге місце у групі «С» (початок о 10.00 за київським часом), HJK (Хельсінки, Фінляндія), який став першим у групі «В» (початок об 11.10) та датською командою FC Randers, що розташувалася у квартеті «А» на другому місці (початок о 14.05).

Переможці цього раунду зустрінуться у фіналі, команди, які посядуть другі місця – у поєдинку за третє місце і т.д. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер