«Динамо» U15 візьме участь у міжнародному турнірі SV BW Langförden у Німеччині

«Динамо» U15 візьме участь у міжнародному турнірі SV BW Langförden у Німеччині

З 27 по 28 травня у німецькому місті Langförden відбудеться престижний міжнародний футбольний турнір SV BW Langförden серед футболістів 2007-го та 2008-го років народження (вікові категорії U16 та U15).

У ньому буде представлене і київське «Динамо» академічною групою вікової категорії U15 під керівництвом Євгена Лозинського.

У змаганнях візьмуть участь 16 команд з різних країн, поділених на чотири групи по чотири колективи у кожній. За регламентом по дві найкращі команди утворять ще дві групи та продовжать боротьбу за головний приз. Переможці з двох квартетів другого групового етапу зустрінуться у фіналі, а команди, які посядуть другі місця – у поєдинку за третє місце. Матчі у перший та другий ігровий дні складатимуться із одного тайму по 30 хвилин. Фінальний же поєдинок триватиме два тайми по 15 хвилин.

Серед учасників турніру – такі відомі колективи, як «Randers» (Данія), HJK (Хельсінки, Фінляндія), «Widzew» з міста Лодзь (Польща), празька «Dukla» (Чехія), роттердамська «Sparta» (Нідерланди), а також ще одна українська команда – ФК «Львів».

У неділю, 28-го травня відбудеться офіційна презентація команд-учасниць, а після фінального поєдинку – урочиста церемонія нагородження переможців та призерів турніру. Також організатори вручать індивідуальні нагороди: буде визначено найкращого гравця змагань, найкращого бомбардира, найкращого голкіпера та команду, яка найкраще дотримувалася правила «чесної гри» («Fair play»).

Динамівці потрапили до групи разом із угорською академією Puskas, бельгійським FC «Royal Antwerpen» та однією з місцевих німецьких команд - JSG ViLaBü I, яка була утворена шляхом об'єднння трьох колективів: JSG Langförden, Bühren та Visbek I.

До вашої уваги розклад матчів групового етапу за участі динамівських команд:

27.05.2023 (субота)

13.10* FC «Royal Antwerpen» - «Динамо» (Київ)

14.55 «Динамо» (Київ) – Академія Puskas

17.15 JSG ViLaBü I - «Динамо» (Київ)

*Тут і далі вказано київський час.

Слідкуйте за матчами та результатами виступів нашої команди на офіційному клубному сайті!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер