«Динамо» U15 з розгромним рахунком перемогло нідерландську «Роду» U15

«Динамо» U15 з розгромним рахунком перемогло нідерландську «Роду» U15

Вівторок, 28-го лютого, - насичений день у програмі підготовки двох динамівських команд вікових категорій U15 та U16, які продовжують перебування у німецькому місті Кельн. Цього дня обидві групи ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського (гравці 2007 та 2008 років народження) вирушили до Нідерландів, де провели свої контрольні поєдинки. Суперником киян стала голландська «Рода» з міста Керкраде. Обидві гри відбулися на полях бази суперника та розпочалися одночасно – о 19.00 за київським часом. 15-річні футболісти провели два тайми по 35 хвилин, а 16-річні – два тайми по 40 хвилин.

Гра молодших киян виявилася цікавою, динамічною та результативною. Вже за перші десять хвилин кияни забили аж чотири м’ячі, а у другому таймі продовжили розгром суперника.

З перших же хвилин українці пішли вперед на повели у рахунку вже на 6-й хвилині. Кучерявий чудовою передачею вивів Федоренка один на один із воротарем, і той свою нагоду не змарнував. Одразу ж Андрейко здійснив чудовий прохід із завершальним ударом по центру – воротар зміг зреагувати. Але вже через хвилину динамівці забили другий м’яч. До взяття воріт призвело стандартне положення: подачу від кутової позначки впевнено замкнув Федоренко, оформивши дубль. Пройшло зовсім небагато часу, і гості довели рахунок до великого: Андрейко своєчасною передачею вивів на ударну позицію Люсіна, і той не залишив шансів воротарю.

Навіть після цього наша команда не зупинилася і продовжила забивати. Через дві хвилини Федоренко зробив хет-трик, спрямувавши м’яч у ворота з середньої дистанції. Одразу ж Андрейко міг забивати вп’яте, але м’яч пролетів у кількох сантиметрах над поперечиною.

У середині тайму гра трохи заспокоїлася, нідерландці навіть кілька разів наблизилися до воріт Роєнка. Але наші захисники – Коновалов, Сергієнко, Перкатюк та Петренко не залишили господарям жодного шансу, вчасно вступаючи у відбір м’яча та перехоплюючи потенційно небезпечні передачі. Але в іншому ініціатива була на боці динамівців. У результаті, Люсін прибрав м’яч під ліву ногу, прокинув на фланг на Андрейка, і Іван чудовим ударом з гострого кута вразив дальній кут воріт.

Все, що змогла зробити «Рода» - це трохи скоротити відставання у рахунку. Щоправда, до першого пропущеного м’яча призвів невеликий курйоз: наш гравець намагався вибити м’яч подалі, але той зрикошетив та перелетів через нашого воротаря. А до другого – помилка наших хлопців, якою зміг скористатися суперник, перехопивши м’яч. Але останнє слово до перерви залишилося за гостями: Сергієнко пройшов кількох суперників, зблизився з воротарем та майстерно пробив повз нього – 6:2.

Другий тайм теж пройшов під диктовку гостей. Наші хлопці володіли відчутною перевагою та регулярно створювали напругу біля чужих воріт. На певний час господарі змогли відсунути гру від власних воріт, але ненадовго: кияни провели стрімку результативну контратаку, у результаті якої Федоренко вивів на ударну позицію Левринця, і Тимур впевнено реалізував свій момент. У відповідь «Рода» створила небезпечний момент, але Манько ефектно та ефективно зіграв на виході, вибивши м’яч.

Ще одного разу м’яч побував у сітці воріт після удару Левринця, який головою замкнув навісну передачу активного Федоренка. До речі, окрім хет-трику, Арсен записав до свого активу дві гольові передачі. На цьому голи не припинили сипатися, наче з рогу достатку. За п’ять хвилин до фінального свистка нідерландці заробили пенальті та впевнено його реалізували, але засмучувалися кияни недовго і вже через хвилину забили знову – дев’ятий м’яч записав до свого активу Кирило Рибак.

Товариський матч

«Рода» U15 - «Динамо» U15 – 3:9 (2:6)

«Динамо»: Роєнко (Манько, 36), Сергієнко, Коновалов, Петренко (Панімаш, 36), Перкатюк (Кучерявий, 56), Романюк, Люсін (Кушенко, 36), К. Рибак (Кузминський, 36), Федоренко (К. Рибак, 56), Андрейко (Люсін, 56), Кучерявий (Левринець, 36).

Голи: (25), (32), (65, з пен.) – Федоренко (5, 7, 11), Люсін (9), Андрейко (21), Сергієнко (35), Левринець (48, 56), К. Рибак (66).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер