«Динамо» U15 здобуло чергову перемогу у Німеччині – над VdS Nievenheim

«Динамо» U15 здобуло чергову перемогу у Німеччині – над VdS Nievenheim

Динамівські команди вікових категорій U15 та U16 продовжують перебування у німецькому місті Кельн, де проходять підготовку на проводять контрольні поєдинки із найкращими німецькими командами. У неділю, 23-го квітня, 15-річні кияни провели свій черговий спаринг. Цього разу суперником підопічних Євгена Лозинського стала команда VdS Nievenheim.

Тренерський штаб суперника виставив проти киян склад футболістів такої ж вікової категорії, тож українці грали зі своїми однолітками. Сьогоднішній матч проходив на штучному полі бази господарів та тривав два тайми по 35 хвилин.

Динамівці не залишили шансів супернику, забезпечивши собі впевнену перевагу ще у першому таймі – 4:0, завдяки голам Перкатюка, Левринця, Кузьминського та Люсіна, а у другому забили ще двічі (обидва рази відзначився Люсін). Суперник же лише зміг відзначитися голом престижу за три хвилини до фінального свистка.

- Вийшла хороша, динамічна гра з нашою перевагою, стрімкими атаками та великою кількістю гольових моментів, - зазначив після поєдинку тренер «Динамо» U15 Євген Лозинський. – Наша команда забила красиві м’ячі після стандартних положень, дальніх ударів та стрімких атак. Зокрема, двічі відзначився Люсін після швидких атак від наших воріт. Суперник виконував кутовий, і через 7-8 секунд після цього ми забивали. Тож, загалом, гра залишила хороше, приємне враження, незважаючи на погодні умови – дощ та вітер.

Також у наших хлопців було хороше налаштування на поєдинок, вони домінували на полі та контролювали гру, не давши німцям можливості створити нічого небезпечного біля власних воріт. Що стосується пропущеного м’яча наприкінці поєдинку, це сталося через дощ. Сам удар був неважким, але м’яч ковзнув через воротарські рукавички та залетів у ворота.

Були і помилки з нашого боку, ще є, над чим працювати, зокрема, над стандартними положеннями. Було багато ударів після подач від кутової позначки, але забили ми лише одного разу, коли автором гола став Чубатюк, і то, після атаки другим темпом: вибили м’яч, направили його на фланг і вже з другої спроби вразили ворота. А крім цього, могли відзначитися головою Сергієнко та інші гравці.

Товариський матч

VdS Nievenheim U15 - «Динамо» U15 – 1:6 (0:4)

«Динамо»: Манько (Роєнко, 36), Перкатюк, Панімаш, Чубатюк, К. Здоровець (Петренко, 36), Романюк, Люсін, Кузьминський (Кушенко, 36), Сергієнко (Широков, 60), Широков (Д. Здоровець, 36), Левринець (Кузьминський, 62).

Голи: (67) – Чубатюк (2), Левринець (12), Кузьминський (18), Люсін (25, 45, 55).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер