«Динамо» U15 здобуло другу перемогу у груповому етапі Зимового Кубку ДЮФЛ

«Динамо» U15 здобуло другу перемогу у груповому етапі Зимового Кубку ДЮФЛ

Сьогодні, 4-го лютого, «Динамо» U15 провело свій другий поєдинок у другому груповому етапі Зимового Кубку ДЮФЛ. Нагадаємо, до цієї стадії потрапили команди, що посіли перші два місця у своїх підгрупах на першому груповому етапі. Ставши першим, «Динамо» U15 потрапило до групи 1 разом із «Динамо» U16, київським «Локомотивом» та другим складом столичної ДЮСШ-26.

Сьогодні суперником підопічних Юрія Дмитруліна та Євгена Лозинського став київський «Локомотив», який на попередньому етапі посів друге місце у квартеті 1 та який динамівці перемогли з рахунком 3:0. Як і у минулих поєдинках, цього разу суперник динамівців теж був на рік старшим. Матчі за участі цієї вікової групи проходять у манежі заміської клубної бази у Кончі-Заспі.

Динамівці перемогли з рахунком 1:0, забивши єдиний м’яч у першому таймі. До взяття воріт привела швидка атака: «Локомотив» виконував кутовий удар, динамівці вибили м’яч, його підібрав Букатий, хлопці розігнали атаку, доставили м’яч на фланг Губенку, той обіграв двох суперників за рахунок індивідуальної майстерності та забив у дальній кут воріт.

- Матч вийшов важким, було помітно, що хлопці вже втомилися, - прокоментував гру тренер «Динамо» U15 Євген Лозинський. – Перший тайм був більш спокійним. Перед грою ми попередили футболістів, що будемо відходити у середню зону і вже там накривати суперника. Не пресингували їх, адже це була вже п’ята гра за 8 днів, тож звісно, хлопцям було важко. Тому відходили, давали опонентам розігрувати м’яч та накривали їх на флангах.

Ми могли пропустити у першому таймі після стандартного положення. Пішла флангова передача на дальню стійку, м’яч майже вийшов за межі поля, та їхній гравець зміг його дістати, прострілив, сфера перелетіла через воротаря, але наш захисник зумів її вибити з лінії воріт. У нас же хороший момент мав Човгаленко, міг забити Букатий, який обікрав захисника, вискочив один на один до воріт. Почав обігравати воротаря, але спіткнувся та втратив м’яч.

У перерві ми зробили заміни, другий тайм вийшов емоційним. Гравці «Локомотива» у плані фізичної міці, у русі та боротьбі нас трохи переважали, але при цьому ми теж мали моменти та хороші передумови для взяття воріт, втім, як і суперник. Ми могли пропустити після стандартних положень, а самі створювали нагоди забити після того, як вибігали в атаки 4 в 3 та 3 в 2, але то воротар добре діяв, то ми неправильно розпоряджалися м’ячем. Тож до останньої хвилини на полі вирували пристрасті. Загалом, ми задоволені. Провели багато ігор, і усі із суперниками на рік старшими, у жодній не поступилися ні за рахунком, ані за грою.

У завтрашньому поєдинку із командою «Динамо» U16 постараємося дати усім хлопцям зіграти різну кількість часу – комусь тайм, а комусь – увесь матч, адже у нас обойма ще неповна, не всі хлопці ще одужали. Тому на деяких випадає відчутне навантаження, наприклад, Дехтяр провів повністю останні два матчі. І завтра на цій позиції нам теж потрібно щось придумати, адже інших гравців поки що немає, тож, звісно, у плані боротьби нам буде важко, але цікаво.

Таким чином, обидві динамівські команди за тур до кінця достроково забезпечили собі вихід до наступного етапу змагань – 1/8 фіналу. Відзначимо, що свій наступний матч на Зимовому Кубку ДЮФЛ «Динамо» U15 проведе у суботу, 5-го лютого, проти «Динамо» U16. У ньому наші команди розіграють перше та друге місця у групі. Поєдинок також пройде у манежі заміської клубної бази у Кончі-Заспі та розпочнеться о 12.30.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Другий груповий етап. Група 1. 2-й тур

«Динамо» U15 – «Локомотив» U16 – 1:0 (1:0)

«Динамо» U15: Петренко, Рибак (Варивода, 36), Михайленко (Литвин, 36), Лютенко, Дехтяр, Човгаленко (Гравець на перегляді, 36), Белев’ят, Драган (Черчукан, 36), Губенко, Букатий (Редушко, 36), Богданов (Бурлаков, 36).

Гол: Губенко (26).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер