«Динамо» U15 здобуло вольову перемогу над «Wormatia» Worms U15

«Динамо» U15 здобуло вольову перемогу над «Wormatia» Worms U15

У неділю, 21-го травня, динамівська команда вікової категорії U15 під керівництвом тренера Євгена Лозинського провела черговий контрольний поєдинок у Німеччині. Цього разу кияни вирушили до міста Вормс, яке розташоване на лівому березі річки Рейн на південному заході Німеччини, де суперником нашої команди став футбольний клуб «Wormatia».

Українці впевнено перемогли з рахунком 3:1. Сьогоднішній матч проходив на штучному полі бази господарів та тривав два тайми по 35 хвилин. Наша команда грала зі своїми однолітками.

Гості розпочали гру достатньо активно, в одному з моментів Левринець намагався ефектно пробити через себе, але вийшло трохи невлучно. Гості відповіли подачею від кутової позначки, але небезпеки після неї біля воріт Роєнка не виникло. Надалі команди вели боротьбу за контроль м’яча у середині поля, по черзі перехоплюючи його. У середині першої половини зустрічі команди обходилися без ударів по воротах. Тренери з лави запасних звертали увагу наших гравців на велику кількість невимушених втрат м’яча, через що атаки динамівців переривалися на підступах до штрафного майданчика німців.

Із перспективних моментів відзначимо удар Федоренка у площину воріт, але голкіпер суперника впорався. Зазначимо, що у середині кожного з таймів через спекотну погоду арбітр робив паузу, щоб гравці обох команд мали змогу попити води та освіжитися. Незадовго до свистка на перерву міг відзначитися Люсін, але нашому півзахиснику трохи не вистачило влучності.

Перерва пішла на користь нашій команді. Другий тайм вийшов багатшим на події, динамічнішим та результативнішим. Щойно розпочалася друга половина зустрічі, як господарі повели у рахунку внаслідок перехоплення м’яча. Але засмучувалися наші хлопці недовго, і вже через кілька хвилин відновили рівновагу зусиллями Федоренка, який виявився найкмітливішим у завершальній стадії атаки.

Надалі команди продовжили обмінюватися небезпечними моментами, граючи майже без середини поля. В одному з моментів Сергієнко віддав передачу на Кучерявого, Максим за рахунок індивідуальних дій увійшов до штрафного майданчика, прострілив на дальню стійку, яку замкнув Федоренко, оформивши дубль. А ще через кілька хвилин третій м’яч записав на свій рахунок Гродзінський, якому вдався хороший удар метрів з 20-ти.

Динаміці продовжили володіти ініціативою та м’ячем. Крім того , наші хлопці двічі поспіль виконали кутовий удар, словом, їхня перевага була відчутною та беззаперечною. Кияни до фінального свистка більше не відзначалися, але впевнено довели гру до перемоги.

Товариський матч

«Wormatia» Worms U15 - «Динамо» U15 – 1:3 (0:0)

«Динамо»:  1.Роєнко (23. Манько, 51), 2.Сергієнко (4.Петренко, 36), 3.Панімаш, 18.Чубатюк (2. Сергієнко, 42), 16.Перкатюк, 10.Романюк, 11. Люсін (к) (4.Широков, 42), 4.Кузьминський (6.Кушенко, 36), 13. Федоренко (7. Марченко, 59), 15.Андрейко (9.Кучерявий, 42), 8.Левринець (20.Гродзінський, 36).

Голи: (36) – Федоренко (38, 45), Гродзінський (47).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер