«Динамо» U16 на турнірі «Champions Cup» стало бронзовим призером

«Динамо» U16 на турнірі «Champions Cup» стало бронзовим призером

У неділю, 22-го серпня, відбулися заключні матчі на міжнародному турнірі «Champions Cup», присвяченому пам’яті Габора Ноймана, організатором якого виступає Академія ФК «Варда» (Кішварда).

Нагадаємо, напередодні на груповому етапі «Динамо» U16 поступилося академії Пушкаша 0:1 та перемогло хорватський «Хайдук» (Спліт) 2:0. У підсумку підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка посіли друге місце у своїй підгрупі та в поєдинку за бронзові медалі змагань зустрілися з МФА «Мункач», який теж став другим у паралельній групі.

Цікаво, що «Динамо» U16 уже зустрічалося з «Мункачем» у контрольному матчі під час навчально-тренувального збору на базі мукачівців у Дерцені. Тоді наша команда перемогла з великим рахунком 8:1. Очевидно, за тиждень команда суперника зробила правильні висновки зі своїх помилок, адже на турнірі впоратися з нею було дуже непросто.

Обидві команди активно розпочали поєдинок, обмінюючись атаками на ворота одна одної. Динамівці хоча і наближалися до воріт суперника, але справа до ударів не доходила. Футболісти «Мункача» кілька разів намагалися загрожувати воротам Суркіса після стандартних положень, але теж безрезультатно. Подачі киян до штрафного майданчика блокувалися або перехоплювалися. Ближче до середини тайму кияни почали завершувати свої атаки ударами по воротах. Зокрема хороша можливість забити була у Кузика, який пробив повз воротаря, але на шляху м’яча став захисник, який врятував свою команду від вірного гола.

Добре набігав до штрафного майданчика Шевченко, намагаючись замкнути фланговий простріл, але його випередив голкіпер. Перспективна можливість була у Пономаренка, але йому не вдалося як слід прийняти м’яч у штрафному майданчику. Тож на перерву команди пішли без забитих м’ячів.

Другий тайм активніше розпочала наша команда, наполегливо шукаючи шпарини в захисті мукачівців, але до певного часу зробити це не вдавалося. Удари Пашка та Кузика до цілі не доходили, та й узагалі, суперники у власному штрафному майданчику діяли злагоджено та організовано. Ближче до середини тайму наша команда створила ще кілька хороших нагод, але щоразу не вистачало зовсім трохи. Утім, ближче до завершення матчу кияни змогли реалізувати одразу два своїх моменти: спочатку Захарченко своєчасно відгукнувся на фланговий навіс та з близької відстані, черкнувши м’яч головою, спрямував його в сітку, а всього через п’ять хвилин Пашко подвоїв перевагу красивим ударом точно в кут воріт.

Тож «Динамо» U16 перемогло 2:0 і стало третім на міжнародному турнірі «Champions Cup», присвяченому пам’яті Габора Ноймана, здобувши бронзові медалі.

Після фінального матчу між угорськими академією Пушкаша та ФК «Варда» (Кішварда), який завершився перемогою в серії післяматчевих пенальті «Варди» 4:2 (основний час завершився внічию 0:0), відбулася урочиста церемонія нагородження призерів та учасників. Організатори визначили найкращих гравців у різних номінаціях. Серед них опинився і представник «Динамо»: найкращим гравцем турніру став півзахисник Кирило Пашко, якому вручили пам’ятну нагороду! Також наша команда отримала кубок та бронзові медалі.

Турнір «Champions Cup», пам’яті Габора Ноймана U16. Матч за 3-тє місце

22.08.2021. Кішварда, база ФК «Варда»

«Динамо» – МФА «Мункач» – 2:0 (0:0)

«Динамо»: 71. Суркіс, 3. Кузьменко (17. Нестеренко, 3), 13. Коробов, 5. Захарченко, 15. Дикий (20. Мариновський, 54), 14. Іщенко, 18. Кузик (10. Лобко, 54), 8. Білий (7. Осипенко, 31), 21. Калин (6. Хмеловський, 37), 22. Шевченко (19. Пашко, 37), 11. Пономаренко (к) (9. Задорожний, 58).

Голи: Захарченко (52), Пашко (57).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер