«Динамо» U16 поступилося бельгійському «Сент-Трюйдену» у контрольному матчі

«Динамо» U16 поступилося бельгійському «Сент-Трюйдену» у контрольному матчі

У суботу, 27-го березня, динамівська команда вікової категорії U16 під керівництвом тренера Юрія Дмитруліна провела черговий контрольний поєдинок. Цього дня кияни вирушили до сусідньої Бельгії, де зустрілися із місцевою командою «Сент-Трюйден». Після безгольової нічиї у першому таймі українці пропустили два м'ячі у другій половині зустрічі, тож у підсумку - поразка 0:2. Сьогоднішній матч проходив на штучному полі бази господарів та тривав два тайми по 40 хвилин.

Зазначимо, що на поєдинку був присутній голова благодійної організації Ukrainehilfe Salchendorf та першого фан-клубу київського «Динамо» Юрій Дуленчук, який активно допомагає динамівцям з перших днів їхнього перебування у Німеччині та продовжує всіляко сприяти делегації киян вже протягом 10-ти місяців, протягом яких наші команди тренуються та проводять контрольні поєдинки у Кельні.

Він вручив юнакам подарунки напередодні їхнього повернення до Києва та традиційно пригостив смачним обідом. Гравці та тренери щиро подякували йому за всебічну підтримку.

Докладніше про гру нашої команди U16 розповів її наставник Юрій Дмитрулін:

- Перш за все, зазначу, що ми отримали колосальний досвід. Ще жодного разу ми не зустрічалися із бельгійськими командами, тому було цікаво. У складі «Сент-Трюйдена» четверо футболістів виступають за збірну Бельгії свого віку. Відчувалося, що це хороша, навчена команда.

У першій половині зустрічі ми добре накривали суперника, виходило страхувати, відбирати м'яч, але не було вдалого завершення в кінці атак та останнього пасу. Хлопці часто поспішали, метушилися попереду. Словом, моментів було створено достатньо, а от завершення не вистачало.

Крім того, обом командам було дуже спекотно. Ми просили хлопців проявити бажання, щоб у них, як кажуть, «горіли очі», адже у нас залишилися дві оснанні гри у Німеччині перед поверненням додому. Але, на жаль, не до всіх достукалися і по суті вийшли грати у меншості, адже 3-4 людини випали зі складу і у першому таймі, і у другому. А всімох «витягнути» цю гру було важко.

Що стосується голів, то пропустили їх в ігрових ситуаціях після власних індивідуальних помилок - самі собі «привезли» ці два моменти, після яких суперник звбив два м'ячі. У другії половині зустрічі ми теж створювали хороші нагоди, але не змогли їх реалізувати.

В цілому, гра сподабалася за самовідданістю, але ми витратили багато сил та енергії, тому у хлопців не було «вогника» в очах, було помітно, що вони втомилися морально та дуже хочуть додому.

Товариський матч

«Сент-Трюйден» U16 - «Динамо» U16 – 0:0 (0:2)

«Динамо»: Сьомка, О.Рибак, Галкін, Білий, Дехтяр, Озимай, Редушко, Черчукан, Калінкін, Губенко (ГНП, 30), Бурлаков.

У другому таймі на заміну виходили: Малюта, Дуленчук, Грабан, Букатий, Белевят

Голи: (60) (65).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер