«Динамо» U16 поступилося ФК «Львів» U16 у чвертьфіналі Зимового Кубку ДЮФЛ

«Динамо» U16 поступилося ФК «Львів» U16 у чвертьфіналі Зимового Кубку ДЮФЛ

У суботу, 19 лютого, відбувся чвертьфінальний матч Зимового Кубку ДЮФЛ, в якому київське «Динамо» U16 зустрічалося з однолітками із ФК «Львів». Поєдинок відбувся в манежі НТБ «Динамо» (Київ) у Віті-Литовській.

Уже на першій хвилині львів’яни могли відкрити рахунок. Гравець гостей пробив зі штрафного метрів із 28-ми, але Микитенко у класному стрибку витягнув м’яча з кута. У подальшому ініціатива перейшла до підопічних Олексія Дроценка та Павла Чередніченка, але моментів біля воріт суперника було обмаль. Одним із них став удар Пономаренка п’яткою, який замикав передачу від правого кута воротарського майданчика, але нападник пробив слабко, і воротар забрав м’яча до рук.

Динамівці збільшували темп, і моменти почали виникати один за одним. Той же Пономаренко ударом з-за меж штрафного майданчика поцілив у поперечину, від якої м’яч відлетів у поле, Кузик за рахунок індивідуальних дій вийшов на ударну позицію, але з гострого кута не зміг пробити воротаря.

Не змінився малюнок гри й після перерви. Друга половина зустрічі розпочалася ще з одного змарнованого момента у Пономаренка, коли Матвій, замикаючи простріл із правого флангу, не поцілив у рамку ударом із центру штрафного майданчика. Парад марнотратства продовжився і надалі – Білий не зміг точно пробити після силового прострілу Пашка, Калин здалеку пробив у руки воротарю, не призводили до небезпеки численні стандарти біля воріт гостей.

А от львів’яни свою ледь не єдину нагоду використали сповна. Після подачі з кутового Микитенко помилився на виході, не дотягнувшись до м’яча кулаками, і футболіст «Львова» Ковбаснюк головою переправив сферу до сітки воріт – 0:1.

До кінця матчу залишалося більше десяти хвилин, і цей час динамівці провели в атаках. Два чудових моменти мав Лобко, в обох випадках замикаючи головою навіси зі штрафних – в першому моменті надійно зіграв воротар, парирувавши м’яч у куті, а в іншому сфера пролетіла зовсім поруч зі стійкою. Ще в одному епізоді динамівці претендували на призначення пенальті, коли Калин увірвався до штрафного майданчика з лівого флангу, однак суддя розцінив епізод на свій розсуд та не став призначати 11-метровий. Напевно, останній реальний момент, який міг перевести гру в серію пенальті, не використав Білий, коли просунувся з м’ячем до штрафного майданчика, але з перспективної позиції пробив у руки воротарю.

У підсумку, мінімальна поразка – 0:1, і «Динамо» U16 несподівано припиняє виступ у Зимовому Кубку ДЮФЛ уже на чвертьфінальній стадії.

Зимовий Кубок ДЮФЛ, 1/4 фіналу

«Динамо» U16 – ФК «Львів» U16 – 0:1

«Динамо» U16: 1. Микитенко, 13. Коробов, 5. Захарченко, 17. Нестеренко, 15. Дикий (3. Кузьменко, 36), 14. Іщенко, 18. Кузик (8. Білий, 36), 7. Осипенко (10. Лобко, 61), 22. Шевченко (21. Калин, 36), 19. Пашко, 11. Пономаренко.

Гол: Ковбаснюк (60).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер