«Динамо» U16 проводить тренувальну роботу у Болгарії

«Динамо» U16 проводить тренувальну роботу у Болгарії

Після двотижневих канікул та відпочинку академічна група ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського вікової категорії U16 минулого тижня розпочала тренування у болгарському місті Обзор.

- Протягом двох тижнів хлопці відпочивали без тренувань, тепер два тижні працюємо, - розповів старший тренер команди Олексій Дроценко. - Займаємося на хорошому, зеленому полі у п’яти хвилинах ходьби від нашого готелю. Умови хороші, харчування – теж, тож збори проходять добре. Чергуємо роботу на піску, на полі та у лісі в горах, де часом проводимо ранкові заняття на розвиток загальної витривалості.

На 12-е липня у нас запланована товариська гра із чемпіоном країни - болгарським «Лудогорцем», а 14-го збираємося переїжджати до академії «Мункач», що на Закарпатті, де продовжимо підготовку.

Також зазначимо, що з 5-го липня розпочала роботу ДЮФШ «Динамо» на Нивках, де футболісти проживають, харчуються та тренуються. Також триває селекційна робота, щоб відновити кадрові втрати у зв'язку з тим, що деякі хлопці залишилися за кордоном. Футболісти випускної групи U17 майже у повному складі працюють під керівництвом тренера Ігоря Костюка у складі команди «Динамо» U19. Також було зібрано команди футболістів 2007-го, 2008-го та 2009-го років народження, місце їхнього майбутнього перебування, тренувань та товариських матчів поки що у процесі обговорення.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер