«Динамо» U16 розгромило «Фортуну» (Дюссельдорф) – 6:0

«Динамо» U16 розгромило «Фортуну» (Дюссельдорф) – 6:0

У суботу, 25-го березня, динамівська команда вікової категорії U16 під керівництвом тренера Юрія Дмитруліна провела черговий контрольний поєдинок у Німеччині. Цього дня кияни вирушили до Дюссельдорфа, де зустрілися із місцевою командою «Фортуна». Нагадаємо, 10-го вересня наша команда вже зустрічалася із «Фортуною». Тоді кияни перемогли з рахунком 2:1, завдяки голам Рибака та Черчукана, забивши обидва м’ячі у першому таймі та пропустивши наприкінці зустрічі.

Цього разу українці впевнено перемогли з великим рахунком 5:0. Сьогоднішній матч проходив на штучному полі бази господарів та тривав два тайми по 40 хвилин. До участі у грі були також залучені і кілька футболістів вікової категорії U15 (тренер Євген Лозинський). А у складі суперника вийшли на поле кілька гравців на рік старших – 2006-го року народження.

Кияни з перших хвилин притиснули німців до їхніх воріт та завдали кілька небезпечних ударів по воротах. Зокрема, трохи промахнувся Люсін, а після добре розіграної атаки за участі Букатого, Діденка та Калінкіна, завершального удару завдавав останній, але м’яч хоч і опинився у сітці, арбітр зафіксував положення поза грою. Втім, вже наступна атака українців виявилася результативною: з першим ударом Діденко впорався воротар, але відбив м’яч перед собою, і з другої спроби Назар вивів свою команду уперед.

Незабаром з хорошим ударом Люсіна низом впорався воротар «Фортуни». У середині тайму суперник зміг завдати гострого удару по воротах Сьомки – наш воротар зайняв правильну позицію та ліквідував загрозу, накривши м’яч. А ось динамівці своїм наступним моментом розпорядилися значно вдаліше: Калінкіна суперник збив у власному штрафному майданчику, і пенальті чітко та впевнено реалізував Озимай.

Оплески на лаві запасних викликали удари Букатого та Озимая, але нашим півзахисникам трохи не пощастило. А ще після одного удару Букатого з незручної ноги м’яч майже з лінії воріт зміг вибити захисник. Та останнє слово у першій половині зустрічі залишилося за «Динамо»: Озимай чудовою передачею у напівфланг вивів до воріт Букатого, і Максим влучним ударом з правого кута штрафного майданчика у дальній кут довів рахунок до великого.

Другий тайм розпочався із ще одного забитого гостями м’яча: у першій же атаці Редушко, який щойно вийшов на заміну, отримав передачу від партнера і потужним ударом не залишив воротарю суперника шансів. Зазначимо, що увесь другий тайм команди грали під проливним дощем, тож погода теж мала свій вплив на гру. Гра на початку другого тайму проходила у середині поля, динамівці частіше вигравали боротьбу за м’яч, зокрема, схвальні відгуки від тренерів у цьому компоненті отримав Люсін.

В одній із стрімких контратак одразу кілька наших футболістів виривалися до чужих воріт, але після удару нашого футболіста у площину в останній момент на шляху м’яча став захисник суперника. Пройшло зовсім небагато часу, і п’ятий м’яч побував у сітці воріт «Фортуни» - Малюта отримав м’яч зліва та спрямував ого у дальній кут – захисники змогли лише супроводити його до цілі. Незабаром наші хлопці заробили небезпечне стандартне положення метрах в 22-х від воріт – Редушко виконав штрафний ідеально – м’яч приземлився майже у куті воріт.

Німці лише одного разу змогли створити загрозу біля володінь Роєнка – Максим надійно забрав м’яч після удару низом. Але гарячіше було біля протилежних воріт, втім, незважаючи на багаточисельні спроби, до фінального свистка кияни більше не відзначалися.

Товариський матч

«Фортуна» (Дюссельдорф) U16 - «Динамо» U16 – 0:6 (0:3)

«Динамо»: 1. Сьомка (23. Роєнко, 57), 2. О.Рибак, 4. Галкін (17. Белевят, 41), 20. Приймак (3. Білий, 64), 9. Дехтяр, 18. Озимай, 6. Люсін, 15. Черчукан (10. Редушко, 41), 16. Букатий, 7. Діденко (11. Губенко, 41), 9. Калінкін (8. Малюта, 41).

Голи: Діденко (6), Озимай (21, з пен.), Букатий (40), Редушко (41, 71), Малюта (66).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер