«Динамо» U16 перемогло «Локомотив» у матчі Зимового Кубку ДЮФЛ

«Динамо» U16 перемогло «Локомотив» у матчі Зимового Кубку ДЮФЛ

У четвер, 3 лютого, «Динамо» U16 стартувало на другому етапі Зимового Кубку ДЮФЛ. Суперником підопічних Олексія Дроценка та Павла Чередніченка став столичний «Локомотив».

«Залізничники» побудували свою гру від оборони, організовано діючи біля власних воріт, і в першому таймі мінімізували небезпеку від динамівців. «Біло-сині» подовгу володіли м’ячем, але робили це переважно в центрі поля та на підступах до штрафного майданчика суперника, а от із моментами тривалий час не складалося. На 23-й хвилині Пономаренко класно пройшов лівим флангом, змістився до штрафного майданчика, прибрав захисника, але не поцілив у дальній кут воріт.

А от на 26-й хвилині підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка таки вийшли вперед. Знову Пономаренко на лівому фланзі кинув у прорив Мариновича, той прострілив до штрафного майданчика, де Чубов у дотик пробив під воротарем – 1:0.

До перерви у динамівців можна згадати хіба що заблокований удар Калина, який фактично з лінії воротарського майданчика замикав простріл із правого флангу. У підсумку, на перерву команди пішли за мінімальної переваги «біло-синіх».

Під час паузи тренерський штаб «Динамо» провів чотири заміни. Із поновленням матчу малюнок гри не змінився. Тільки моментів побільшало біля воріт «залізничників» – Пашко пробив з-за меж штрафного майданчика над поперечиною, голкіпер нейтралізував вихід Пономаренка віч-на-віч, а потім врятував свою команду після «побачення» з Шевченком.

Ще в одному епізоді Кусий обікрав суперника на чужій половині поля та вийшов віч-на-віч із воротарем, але й цього разу голкіпер зіграв вище за всілякі похвали. Як і після удару Задорожного зі штрафного метрів із 22-х, намертво зафіксувавши м’яч. Загалом, у Максима було кілька нагод, аби забити, але жодну з них нападник не реалізував.

Але все ж «біло-синім» вдалося подвоїти свою перевагу перед самим фінальним свистком. Пономаренко вийшов віч-на-віч із воротарем, обіграв його, але удар форварда рукою парирував захисник. Арбітр вилучив порушника з поля та призначив пенальті, який сам же Матвій упевнено реалізував, розвівши м’яч та голкіпера по різних кутах – 2:0.

У підсумку, впевнена перемога «Динамо» на старті другого етапу Зимового Кубку ДЮФЛ.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Другий етап. 1-й тур

«Динамо» U16 – «Локомотив» U16 – 2:0

«Динамо»: 1. Микитенко, 20. Маринович, 18. Скочеляс, 5. Захарченко, 3. Кузьменко, 8. Білий, 14. Іщенко, 16. Чубов, 19. Пашко, 21. Калин, 11. Пономаренко.

На заміну виходили: 1. Кіблицький, 22. Шевченко, 6. Хмельовський, 4. Кусий, 13. Коробов, 17. Нестеренко, 23. Бельчиков, 9. Задорожний, 10. Хададян.

Голи: Чубов (26), Пономаренко (70, з пен.).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер