Динамо U16 стартувало на турнірі Ruh Cup 2023 з перемоги та нічиєї

Динамо U16 стартувало на турнірі Ruh Cup 2023 з перемоги та нічиєї

24-го серпня, у День Незалежності України на полях навчально-тренувальної бази ФК «Рух» у Винниках, що поблизу Львова стартував дитячо-юнацький футбольний турнір Ruh Cup 2023, організатором якого виступає футбольна академія однойменного клубу. Змагання проходять серед дітей вікової категорії U16 (футболісти 2008-го року народження), на них представлене і «Динамо» командою під керівництвом Євгена Ястребінського та Романа Шпиці.

У перший ігровий день кияни провели два поєдинки, що тривали два тайми по 25 хвилин.

Першим суперником «біло-синіх» стала «Скала 1911» зі Стрия. Після нетривалої розвідки, під час якої кияни намагалися знайти слабкі сторони у захисті суперника, наша команда вдалася до більш рішучих дій. Після кількох перспективних атак «Скала 1911» змогла відбитися, але динамівці продовжили нагнітати ситуацію біля чужих воріт. Суперник же, в основному, діяв на контратаках. У першому таймі у наших хлопців не все виходило в атаці – хоча вони і наближалися до володінь номінальних гостей, по-справжньому небезпечних моментів не виникало. А ось «Скала 1911» ледь не забила – Сергієнку довелося виносити м’яч, який летів вже у порожні ворота. Наприкінці тайму Андрейко опинився на газоні у чужому штрафному майданчику, але арбітр протиправних дій не помітив та пенальті не призначив.

Щойно розпочався другий тайм, як «Динамо» повело у рахунку: на чудову передачу з флангу від Андрейка відгукнувся Федоренко та переправив м’яч у сітку. Незабаром після цього двох ударів вище воріт завдав Люсін. Записав на свій рахунок спробу Перкатюк, але партнер на зміг вдало зіграти на добиванні. Після подачі від кутової позначки головою намагався пробити Коновалов – м’яч вийшов на кутовий. Загалом, другу половину зустрічі «біло-сині» провели біля чужих воріт, і голкіперу стрийців прийшлося демонструвати непересічну реакцію після різноманітних комбінацій та ударів наших хлопців.

В одному з моментів динамівці заробили право на небезпечний штрафний удар метрів з 20-21, але Андрейко пробив поруч із поперечиною. До самого фінального свистка динамівці продовжували володіти ініціативою, але забитих м’ячів у матчі більше не було.

Ruh Cup 2023. 1-й тур

«Динамо» U16 – «Скала 1911» U16 – 1:0 (0:0)

«Динамо»: 1. Биховченко, 5. Панімаш (16. Перкатюк, 26), 2.Коновалов, 4. Петренко (3. Вахіль, 26), 9. Сергієнко, 6. Кушенко (19. Огороднік, 26), 10. Романюк (21. Яковлев, 26), 8. Люсін, 7. Марченко (13. Федоренко, 26), 15. Андрейко (24. Юрченко, 45), 20. Гродзінський (11. Кучерявий, 26).

Гол: Федоренко (26).

Після нетривалої паузи наші хлопці зустрілися із ДЮСШ «Рух». Львів’яни вже на перших хвилинах скористалися помилкою у захисті киян та повели у рахунку. Одразу після цього суперник провів ще кілька стрімких атак, а через кілька хвилин подвоїв рахунок дальнім ударом. Після цього наша команда перевела гру на чужу половину поля та організувала кілька потенційно небезпечних атак. Найближчим до того, аби скоротити відставання у рахунку був Федоренко, який пробивав з гострого кута, але м’яч по-зрадницьки прокотився повз дальній кут воріт. Непоганий момент був у Романюка, але його трохи підвела реалізація. Наші хлопці притисли суперника до його воріт, але Романюку та Огородніку не вдалося втілити свої моменти у забиті м’ячі.

Невдовзі після того, як розпочався другий тайм, кияни провели хорошу атаку, у завершальній стадії якої Федоренко вразив ціль, відправивши м’яч по недосяжній для воротаря траєкторії. А буквально через хвилину Кучерявий зрівняв рахунок сильним ударом із меж штрафного майданчика. Одразу ж той же Кучерявий поборовся за м’яч, залишив його у межах поля, партнери доставили його на Романюка, але той зовсім трохи не влучив у дальній кут. Вище воріт пробив Андрейко. Лише після цього львів’яни активізувалися та організували вихід один на один із воротарем – Манько зайняв правильну позицію та парирував удар. У відповідь Кучерявий влучив у стійку, а згодом каркас воріт прийняв на себе ще один удар наших хлопців. На жаль, незважаючи на усі зусилля, забити переможний гол не вдалося.

Ruh Cup 2023. 2-й тур

«Динамо» U16 – ДЮСШ «Рух» U16 – 2:2 (0:2)

«Динамо»: 23. Манько, 16. Перкатюк (6. Кушенко, 47), 3. Вахіль, 2.Коновалов, 9. Сергієнко, 20. Огороднік (18. Гродзінський, 47), 21. Яковлев (8. Люсін, 16), 10. Романюк (14. Такташов, 37), 13. Федоренко, 15. Андрейко, 11. Кучерявий.

Голи: Федоренко (27), Кучерявий (29) - (2), (6).

Нагадаємо, завтра «Динамо» U16 проведе ще два поєдинки на турнірі – проти АФ «Рух» та ФК «Львів».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер