«Динамо» U16 святкувало перемогу над «Родою» U16

«Динамо» U16 святкувало перемогу над «Родою» U16

У вівторок, 28-го лютого, динамівська команда вікової категорії U16 одночасно із групою U15 також на виїзді провела контрольний поєдинок проти нідерландської «Роди» з міста Керкраде. В той час, як 15-річні динамівці перемогли з розгромним рахунком 9:3, «Динамо» U16 свій поєдинок

Зазначимо, що гра відбулася на полях бази суперника, футболісти провели два тайми по 40 хвилин. На відміну від попередніх поєдинків, коли киянам доводилося грати із старшими суперниками, цього разу вони змагалися зі своїми однолітками.

Українці продемонстрували впевнену та змістовну гру і перемогли з рахунком 2:0, причому обидва м’ячі були забиті у другому таймі. Зазначимо, що вони стали результатом вдало виконаних стандартних положень. Спочатку Белевят зробив подачу від кутової позначки, Редушко завдав удару, але воротар «Роди» відбив м’яч перед собою, і Озимай першим встиг на добивання та переправив м’яч у сітку. А приблизно через п’ять хвилин Редушко забив прямим ударом зі штрафного, завдавши удару на виконання.

Після гри своїми враженнями поділився наставник «Динамо» U16 Юрій Дмитрулін:

- Ніколи раніше ми не зустрічалися з нідерландськими командами, тому перед грою я з власного досвіду пояснив хлопцям, що з такими суперниками приємно мати справу: вони і самі грають у футбол, і іншим дають. Єдине, що потрібно – виконати те, про що ми домовилися перед виходом на поле.

Змістом гри я залишився задоволений. Звісно, хлопці діяли не без огріхів, але виконували установку, та втілювали у грі те, що ми відпрацьовували на тренуваннях. У першому таймі було багато моментів, коли нас підводила реалізація, але у другій половині зустрічі ми виправили цей компонент. Окрім двох забитих м’ячів, у нас було ще 4-5 моментів, коли ми мали забивати. Словом, ще є, над чим працювати. Хлопці ще зовсім молоді і мають великий потенціал.

Що стосується суперника, можливо, на перший погляд могло здатися, що ця команда не дуже сильна, але насправді відчувалося, що вона навчена, хлопці вміють грати у футбол, вони не поступалися нам у боротьбі та часом діяли дуже жорстко. В результаті цього у кількох наших хлопців був розбитий ніс. Я вдячний своїм підопічним за те, що вони витримали та не завелися. Хоча наприкінці гри мала місце сутичка, але все завершилося добре.

Загалом, гра вийшла корисною для нас. Завтра на нас чекає ще один матч з ФК «Дюрен», причому, суперник буде на рік старшим, тому я попросив хлопців, щоб вони не розслаблялися, а відпочили, адже на відновлення є не так багато часу. У цьому поєдинку будуть задіяні усі ті футболісти, які грали сьогодні, оскільки у нас багато травмованих гравців, і їх немає ким замінити. Тому навантаження знову ляже тих самих виконавців.

Товариський матч

«Рода» U16 - «Динамо» U16 – 0:2 (0:0)

«Динамо»: 1. Сьомка, 2. О. Рибак (Черчукан, 41), 4. Галкін (О. Рибак, 70), 6. Приймак, 5. Чубатюк, 18. Озимай, 17. Белевят, 10. Редушко (Малюта, 70), 9. Калінкін (Богомолов, 41), 7. Діденко (Калінкін, 70), 8. Малюта (Бурлаков, 41).

Голи: Озимай (60), Редушко  (65).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер