«Динамо» U16 у матчі Зимового Кубку ДЮФЛ розгромило ДЮСШ-26 – 5:0

«Динамо» U16 у матчі Зимового Кубку ДЮФЛ розгромило ДЮСШ-26 – 5:0

У п’ятницю, 4 лютого, команда київського «Динамо» U16 (футболісти 2006 року народження) провела другий матч другого групового етапу Зимового Кубка ДЮФЛ, в якому прийняла в манежі клубної бази у Віті-Литовській однолітків із ДЮСШ-26.

До цього раунду змагань динамівці вийшли в статусі переможців своєї групи на першому етапі, а другий етап учора розпочали з перемоги над «Локомотивом» - 2:0. Підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка не лише демонструють високу результативність у всіх матчах турніру, але й зберігають свої ворота на замку, досі не пропустивши жодного м’яча.

Проте в сьогоднішній зустрічі гравцям ДЮСШ-26 вдалося нав’язати динамівцям боротьбу, утримуючи паритет на полі майже весь перший тайм. На стартових хвилинах суперники активно йшли вперед, завдавши кількох ударів по воротах Кіблицького, але воротар «Динамо» контролював ситуацію.

Динамівці відповіли гострою контратакою, в якій Шевченко здійснив прохід по правому флангу та відпасував до штрафного на набігаючого Чубова, однак Ренат спочатку проскочив повз м’яч, а у повторній спробі влучив у голкіпера.

Після екватору першого тайму «біло-сині» перехопили ініціативу та почали навантажувати штрафний майданчик суперників. Ренат Чубов, якого на ударну позицію вивів Матвій Пономаренко, втратив ще одну гольову нагоду, пробивши повз площину воріт. Ще один чудовий шанс відкрити рахунок створив Задорожний, після потужного удару якого м’яч із-під поперечини витягнув голкіпер ДЮСШ-26 Калініченко.

До перерви динамівці все-таки зуміли вийти вперед – на 30-й хвилині відзначився Федір Задорожний, результативно завершивши атаку, що пройшла тим-таки правим флангом.

Перед другим таймом тренерський штаб «Динамо» оновив більшу частину складу, випустивши одразу шістьох свіжих гравців. Зміни на футбольному полі одразу ж принесли результат: протягом п’яти хвилин на початку тайму «біло-сині» забили три м’ячі.

На 42-й хвилині Владислав Калин у дотик замкнув простріл Шевченка з правого флангу, а в наступній же атаці Давид Білий увірвався до штрафного суперників та ефектним ударом перекинув голкіпера. Невдовзі у воротах ДЮСШ-26 розписався ще й Коробов, вирішивши пробити з-за меж штрафного майданчика.

Окрім того, двічі збільшувати рахунок міг Шевченко, який спочатку виходив один на один проти воротаря, однак не зумів його переграти, а згодом влучив у каркас воріт.

Фінальний рахунок на 66-й хвилині встановив Кирило Пашко. Динамівець заробив пенальті та сам його реалізував, легко перегравши голкіпера ударом низом.

У заключному матчі другого групового етапу Зимового Кубка ДЮФЛ команда «Динамо» U16 зустрінеться з одноклубниками вікової категорії U15. Матч відбудеться у суботу, 5 лютого, в манежі НТБ «Динамо» та розпочнеться о 12:30. До 1/8 фіналу турніру вийдуть по дві найкращі команди кожної з восьми груп.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Другий груповий етап. 2-й тур

«Динамо» U16 – ДЮСШ-26 U16 – 5:0 (1:0)

«Динамо»: 1. Кіблицький – 17. Нестеренко, 13. Коробов, 18. Скочеляс, 23. Бельчиков, 16. Чубов, 6. Хмельовський, 22. Шевченко, 9. Задорожний, 4. Кусий, 11. Пономаренко (К).

На заміни виходили: 8. Білий, 14. Іщенко, 20. Мариновський, 19. Пашко, 21. Калин, 5. Захарченко, 3. Кузьменко, 10. Хададян

Голи: Задорожний (30), Калин (42), Білий (43), Коробов (47), Пашко (66, пен.).

Попереджений: Нестеренко (49).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер