«Динамо» U16 у матчі Зимового Кубку ДЮФЛ розгромило «Поділ» 14:0

«Динамо» U16 у матчі Зимового Кубку ДЮФЛ розгромило «Поділ» 14:0

Розпочався перший етап щорічного дитячо-юнацького турніру Зимовий Кубок ДЮФЛ серед футболістів вікової категорії U16 та молодших, на якому «Динамо» представлене двома командами – віковими категоріями U15 та U16. Сьогодні, 27-го січня, «Динамо» U16 провело перенесений матч у групі 2. Суперником підопічних Олексія Дроценка та Павла Чередніченка став київський ФК «Поділ». Матчі за участі цієї вікової групи проходять у манежі заміської клубної бази у Кончі-Заспі та тривають два тайми по 35 хвилин.

Зайве казати, що динамівці протягом усього поєдинку володіли беззаперечною перевагою, яку майстерно втілювали у забиті м’ячі. Всього вони 14 разів відзначилися у воротах суперника, який не зміг чинити відчутного опору нашій команді. У першому таймі активним був Пономаренко, який спочатку вдало реалізував пенальті, а через кілька хвилин відзначився вже з гри, коли вразив дальній кут з лінії штрафного майданчика, оформивши дубль. Далі господарі заробили ще один одинадцятиметровий удар, коли суперники збили у власному штрафному майданчику Пашка. Вирок взявся виконувати сам постраждалий і не промахнувся, довівши рахунок до великого.

У першому таймі ще вдалося відзначитися Чубову з передачі Пашка у центр штрафного майданчика – Ренат вразив ворота метрів з 10, спрямувавши м’яч під поперечину. А також Осипенку, який перехопив м’яч перед штрафним майданчиком, підпрацював його та з півкола перед карною зоною спрямував його у сітку. Не залишався осторонь і Пономаренко, який спочатку відгукнувся на передачу Пашка і з правого краю штрафного майданчика пробив без шансів для воротаря, а за дві хвилини приймав пас у розріз на лівий кут воротарського майданчика вже від Калина, після чого елегантно переграв голкіпера «Подолу» та оформив покер.

Крім того, згадаємо ще удар Калина у дальній кут, на який зреагував воротар суперника та ще одну спробу, коли нашому півзахиснику забракло влучності, хоча він завдавав удару із вигідної позиції.

У другому таймі динамівці продовжили розгром суперника. Спочатку пристрілявся Чубов – воротар перевів м’яч на кутовий, а незабаром з передачі Калина відзначився Пашко, який пробив метрів з 9-ти повз воротаря. Вже через хвилину і дев’ятий м’яч опинився у воротах «Подолу»: Калин у боротьбі із суперником встояв на ногах, віддав м’яч Пашку, той далі п’яткою на Дикого, який відзначився з лінії воротарського майданчика.

Забити гол престижу суперники отримали шанс на 47-й хвилині, коли Чубов не за правилами обійшовся у власному штрафному майданчику із суперником, і арбітр призначив пенальті. Але Афанасьєв не зміг переграти Кіблицького з одинадцятиметрової позначки. А ось наша команда і не думала зупинятися. До наступного забитого м’яча привело вкидання з ауту на правому фланзі. М’яч отримав Білий та з правого кута воротарського майданчика влучив у дальній кут воріт. Автором одинадцятого голу став Калин, який отримав м’яч у штрафному майданчику від Кусого, розвернувся та точним ударом спрямував його у сітку.

Наступний м’яч записав до свого активу Задорожний, якого суперники залишили без нагляду у штрафному майданчику. Незабаром Калин ударом з лівого краю воротарського майданчика оформив дубль. А остаточний рахунок за дві хвилини до фінального свистка встановив Задорожний ударом із району одинадцятиметрової позначки з передачі Чубова – 14:0.

Відзначимо, що свій наступний матч на Зимовому Кубку ДЮФЛ «Динамо» U16 проведе у п’ятницю, 28-го січня, проти другої команди київської ДЮСШ-26. Поєдинок також пройде у манежі заміської клубної бази у Кончі-Заспі та розпочнеться о 14.30.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група 2. 1-й тур

«Динамо» U16 – ФК «Поділ» U16 – 14:0 (7:0)

«Динамо» U16: 71. Суркіс (1. Кіблицький, 36), 13. Коробов, 18 Скочеляс (17. Нестеренко, 36), 15. Дикий, 3. Кузьменко, 6. Хмельовський (4. Кусий, 36), 21. Калин, 19. Пашко (8. Білий, 45), 7. Осипенко (23. Бельчиков 36), 16. Чубов, 11. Пономаренко (к) (9. Задорожний, 36).

Голи: Пономаренко (14, з пен., 18, 33, 35), Пашко (21, 43), Чубов (29), Осипенко (32), Дикий (45), Білий (52), Калин (56, 67), Задорожний (64, 69).

Нереалізований пенальті: Афанасьєв (47).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер