«Динамо» U16 у матчі Зимового Кубку ДЮФЛ розгромило «Ніку» U17 13:0

«Динамо» U16 у матчі Зимового Кубку ДЮФЛ розгромило «Ніку» U17 13:0

Сьогодні, 29-го січня, «Динамо» U16 провело третій, заключний матч у групі 2 Зимового Кубку ДЮФЛ. Суперником підопічних Олексія Дроценка та Павла Чередніченка стала київська «Ніка». Нагадаємо, у попередніх двох поєдинках кияни із розгромним рахунком 14:0 перемогли «Поділ» та забили чотири м’ячі без відповіді у ворота другої команди ДЮСШ-26. Відзначимо, що сьогоднішній суперник динамівців був на рік старшим. Але це не завадило нашим хлопцям забити аж 13 м’ячів у його ворота.

Як видно з рахунку, динамівці протягом усього матчу володіли беззаперечною перевагою та регулярно втілювали її у забиті м’ячі. З перших хвилин вони захопили ініціативу, вчасно відбирали м’яч та завершували свої атаки ударами по воротах з різних дистанцій. Причому небезпечними також були штрафні та кутові удари у виконанні нашої команди.

Розгром суперника розпочався на 9-й хвилині з того, що гравець «Ніки» зіграв рукою у власному штрафному майданчику, а пенальті чітко реалізував Калин. Вже через дві хвилини Осипенко скористався навісною передачею справа та з лінії воротарського майданчика головою спрямував м’яч у сітку, подвоївши перевагу своєї команди. Згодом Осипенко оформив дубль, наважившись на дальній удар з-за меж штрафного майданчика та метрів з 30-ти, заставши воротаря зненацька, вразив дальній кут. Незабаром Кирило міг оформити і хет-трик, але після передачі Дикого якимось дивом не зміг влучити у ворота метрів з 6-7ми.

У наступній гольовій атаці взяли участь Пашко та Осипенко, а автором забитого м’яча став Пономаренко, який з гострого кута спрямував м’яч поміж ніг воротарю «Ніки». Зазначимо, що до розіграшу стандартних положень, зокрема, кутових ударів, нерідко підключався воротар Микитенко, який одного разу навіть пробив головою зовсім трохи вище поперечини. А ось Захарченку вдалося краще скористатися наступною подачею від кутової позначки – він головою без труднощів переграв воротаря суперника.

У другому таймі наша команда продовжила розкривати оборону суперника та забивати. Спочатку пристрілявся Калин, а незабаром чудовим дальнім ударом відзначився Білий. Починання партнера підтримав Осипенко, який підхопив відскок та влучно пробив з-за меж штрафного майданчика. Далі м’яч у штрафному майданчику отримав Пономаренко та метрів з 9-ти спрямував його у сітку. Ще один м’яч забив Задорожний, щоправда, із офсайду, а з ударом Пономаренка у площину воріт впорався воротар. За правилами вдалося відзначитися відзначитися Калину, який піймав воротаря на протиході та несильним ударом із центра штрафного майданчика забив дев’ятий м’яч.

В останні хвилини поєдинку динамівці забивали кожні дві хвилини. До фінального свистка встигли записати до свого активу по м’ячу Пашко, який ефектним ударом перекинув воротаря, Задорожний, який влучив у ближній кут, Пономаренко дальнім ударом метрів з 23-х та Білий із району 11-тиметрової позначки. Тож у підсумку 13:0 на користь господарів.

Таким чином, «Динамо» U16 здобуло три перемоги на груповому етапі, набрало максимальну кількість очок та з першого місця у групі вийшло до наступного етапу змагань. Другий груповий етап Зимового Кубку ДЮФЛ пройде 3-5-го лютого. До нього потраплять команди, що посіли перші два місця у кожному із 16-ти квартетів, вони сформують ще 8 підгруп по чотири учасники у кожній.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група 2. 3-й тур

«Динамо» U16 – «Ніка» U17 – 13:0 (5:0)

«Динамо» U16: 1. Микитенко (71. Суркіс, 36; 12. Кіблицький, 53), 3. Кузьменко, 13. Коробов, 5. Захарченко (18. Скочеляс, 36), 15. Дикий (4. Кусий, 50), 6.Хмельовський (8. Білий, 36), 7. Осипенко (9. Захарченко, 50), 16. Чубов (23. Бельчиков, 50), 21. Калин, 19. Пашко, 11. Пономаренко.

Голи: Калин (9, з пен., 59, 64), Осипенко (11, 14, 48), Пономаренко (27, 51, 68), Захарченко (31), Білий (43, 70), Задорожний (66).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер