«Динамо» U16/U15 перемогло Rheinsüd Köln U17 у товариському матчі

«Динамо» U16/U15 перемогло Rheinsüd Köln U17 у товариському матчі

У неділю, 26-го лютого, динамівська команда вікової категорії U16 (гравці 2007 року народження) провела черговий контрольний поєдинок у Німеччині. Підопічні Юрія Дмитруліна та Олександра Гончарова зустрілися із командою Rheinsüd Köln. Грали команди два тайми по 40 хвилин на штучному полі. Зазначимо, що склад динамівців був розбавлений кількома футболістами U15 під керівництвом Євгена Лозинського, в той час, як у складі суперника грали хлопці на рік старші – вікової категорії U17 .

Гра розпочалася з боротьби за контроль м’яча, яка тривала переважно у середині поля. Перша небезпека біля чужих воріт виникла після подачі трьох кутових поспіль, і кожного разу німцям вдавалося нейтралізувати загрозу. Втретє м’яч довго метушився по воротарському майданчику суперника, але нікому з наших гравців так і не вдалося заштовхати його у сітку. Ще один потенційно небезпечний момент виник знову після стандартного положення. Штрафний метрах в 22-х відворіт прямо по центру виконав Белевят, але воротар м’яч забрав.

Ледь не перший момент біля наших воріт ледь не призвів до пропущеного м’яча, але у тому епізоді арбітр зафіксував напад на нашого воротаря Моїсеєва. У середині тайму небезпечний стандарт перед півколом біля штрафного майданчика заробили вже футболісти команди Rheinsüd Köln. На щастя, їхній гравець запустив м’яч набагато вище воріт. Наприкінці першої половини зустрічі гостям вдався хороший дальній удар, але на перерву команди пішли за нульової нічиєї.

У перерві тренери «Динамо» провели багато замін. Другий тайм теж пройшов за ініціативи динамівців, які вже на початку тайму створили біля воріт суперника кілька хороших моментів, але м’яч ніяк не залітав у сітку. Мабуть, найближчим до того, аби відзначитися, був Редушко, але м’яч після його удару справа відбив голкіпер, не дало бажаного результату і добивання від Озимая.

Ще одного разу м’яч пролетів зовсім близько від стійки – кожного разу нашим хлопцям не вистачало холоднокровності у завершальній стадії атак. Тим часом, біля протилежних воріт німці виконали потенційно небезпечний кутовий удар, але динамівські захисники діяли надійно та злагоджено. А після навісу з флангу політ м’яча перервав Сьомка.

Найцікавіші події розгорнулися наприкінці поєдинку. Спочатку Федоренко заробив пенальті, коли проти нього порушили правила суперники у власному штрафному майданчику. Але Редушко з одинадцятиметрової позначки не зміг переграти воротаря та не встиг на добивання. Одразу той же Редушко трохи промахнувся із вигідної позиції, але що не вдалося Богдану, зміг зробити його партнер Малюта. Федоренко хорошою передачею вивів Євгена до воріт, і той потужним ударом спрямував м’яч у сітку, забезпечивши перевагу своєї команди.

За п’ять хвилин до фінального свистка ледь не подвоїв рахунок Андрейко, але якимось дивом Іван не влучив у площину воріт. Перевага українців була відчутною, а кількість створених небезпечних моментів – вражаючою. Нарешті, кількість перейшла в якість, і прогнозовано через пару хвилин киянам вдалося зміцнити свою перевагу – за невдачі виправився Редушко, влучним ударом вразивши кут воріт та встановивши остаточний рахунок – 2:0 на користь динамівців.

Товариський матч

Rheinsüd Köln U17 - «Динамо» U16/U15 – 0:2 (0:0)

«Динамо»: 23. Моїсеєв (1. Сьомка, 41), 4. Галкін, 18. Озимай, 8. Приймак (9. Петренко, 41), 2. О. Рибак. 17. Белевят (26. Романюк, 41), 10. Редушко, 15. Черчукан (8. Малюта, 41), 6. Калінкін (13. Федоренко, 41), 7. Діденко (11. Андрейко, 41), 20. Бурлаков   (21. Перкатюк, 41).

Голи: Малюта (70), Редушко (77)

Нереалізований пенальті: Редушко (69).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер