«Динамо» U16/U15 поступилося «Байєру» (Леверкузен) U16

«Динамо» U16/U15 поступилося «Байєру» (Леверкузен) U16

У суботу, 18-го лютого, динамівська команда, складена з футболістів вікових категорій U16 (гравці 2007 року народження) та U15 (хлопці 2008 року народження) провела черговий контрольний поєдинок у Німеччині. Підопічні Юрія Дмитруліна, Олександра Гончарова та Євгена Лозинськго зустрілися з однолітками із леверкузенського «Байєра».

Нагадаємо, що у жовтні минулого року наша команда вже зустрічалася з цим суперником змішаним складом U15/U16, а суперник виставив на той поєдинок хлопців на рік старших – вікової категорії U17. Тоді гра завершилася перемогою німців з рахунком 4:0. Цього разу українці теж грали змішаним складом, оскільки багато виконавців з обох наших груп мали проблеми зі здоров’ям – захворіли, травмувалися та не змогли взяти участь у поєдинку. А суперник знову виявився старшим за віком. Грали команди два тайми по 45 хвилин на натуральному полі.

Наші хлопці поступилися з рахунком – 1:2, пропустивши першими вже на початку поєдинку – до взяття воріт призвела технічна помилка нашого футболіста. Незабаром після того, як розпочалася друга половина зустрічі, м’яч влучив у руку захиснику господарів, а оскільки це відбулося у штрафному майданчику, суддя призначив пенальті. Одинадцятиметровий удар чітко реалізував Редушко, зрівнявши рахунок. Вирішальний м’яч динамівці пропустили незадовго до фінального свистка, і цей м’яч залишив неоднозначне враження, оскільки було схоже, що гравці «Байєра» забили його з офсайду. Також зазначимо, що це було не єдине спірне рішення арбітра протягом поєдинку.

Загалом, під час усього матчу гра була рівною та обопільно гострою – обидві команди створили багато небезпечних моментів біля воріт одна одної. Було помітно, що для наших хлопців дещо незвично грати на зеленій траві, адже вони постійно проводять тренування на штучному покритті. Крім того, поле було не дуже хорошої якості, м’яч на ньому дріботів, футболісти часто ковзали та падали.

Тренери залишилися задоволеними певними відрізками гри, коли «біло-синім» вдавалося контролювати м’яч, швидко переходити з оборони в атаку, змінювати напрямок атак, переміщувати м’яч з одного флангу на інший. Кияни мали достатньо можливостей, щоб відзначитися, але і «Байєр» не пас задніх. У захисній фазі м’яч майже не тримався, а атаки суперників чергувалися та змінювали одна одну. Після матчу наставники відзначили, що поєдинок вийшов дуже корисним та повчальним.

Товариський матч

«Байєр» (Леверкузен) U16 - «Динамо» U16 – 2:1 (1:0)

«Динамо» (1-й тайм): Сьомка, О. Рибак, Дуленчук, Галкін, Білий, Озимай, Белевят, Редушко, Діденко, Андрейко, Калінкін.

«Динамо» (2-й тайм): Моїсеєв, Перкатюк, Петренко, Приймак, Федоренко, Озимай, Редушко, Малюта, Черчукан, Кучерявий, Романюк.

Голи: (5), (75) - Редушко (55, з пен.).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер