«Динамо» U16/U15 провело контрольний матч зі «Стандартом» (Льєж, Бельгія) U16

«Динамо» U16/U15 провело контрольний матч зі «Стандартом» (Льєж, Бельгія) U16

У середу, 5-го жовтня, команди динамівської академії вікових категорій U16 (футболісти 2007-го року народження) та U15 (футболісти 2008-го року народження) провели черговий контрольний поєдинок. Цього разу динамівці вирушили до Бельгії у гості до «Стандарта» з міста Льєж. У грі тренери Юрій Дмитрулін та Євген Лозинський задіяли змішаний склад футболістів, причому у першому таймі грали молодші, а у другому – старші. У складі ж суперника майже усі футболісти були переважно 2007-го року народження.

Поєдинок проходив на штучному газоні на базі «Стандарта», яка є великою, гарною та з великою кількістю полів, та тривав два тайми по 40 хвилин. Динамівці забили першими – на 31-й хвилині Дорошенко пройшов по флангу, зробив навісну передачу до штрафного майданчика, і Кирило Рибак головою замкнув дальню стійку. Але у другому таймі наші хлопці пропустили три м’ячі.

У першому таймі у динамівців виходила комбінаційна гра, але проти старших суперників їм було діяти непросто. Вони трохи поступалися у фізичному плані, але намагалися це компенсувати за рахунок гри в пас та самовіддачі. Словом, у першому таймі дії наших футболістів тренерам сподобалися. У суперника були перспективні моменти, але надійно діяв наш воротар Роєнко, виручивши свою команду. Могли забивати і кияни, зокрема, коли Калінкін вийшов один на один із воротарем, але не реалізував цю нагоду. Також були у наших хлопців й інші моменти.

У другому таймі тренери вирішили підсилити гру хлопцями 2007-го року народження, зокрема тими, хто має мало ігрової практики, а вийшло так, що вони навпаки, послабили гру. У команди майже нічого не виходило – ні відбирати м’яч, ні контролювати його, не було швидкості та спортивної злості.

До фінального свистка рахунок більше не змінювався – поразка «Динамо» з рахунком 1:3.

Товариський матч

«Стандарт» (Льєж, Бельгія) U16 - «Динамо» U16 – 3:1 (0:1)

«Динамо»: Роєнко, Коновалов, Панімаш, Чубатюк, Дорошенко, Перкатюк, Романюк, К.Рибак, Андрейко, Федоренко, Калінкін.

На заміну виходили: Олійник, О.Рибак, Дехтяр, Черчукан, Белев’ят, Кушенко, Богомолов, Левринець-Чиргадзе, Сергієнко, Малюта, Марченко.

Гол за «Динамо» забив К. Рибак (31).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер