«Динамо» U16 впевнено перемогло «Айнтрахт» (Трір) у контрольному матчі

«Динамо» U16 впевнено перемогло «Айнтрахт» (Трір) у контрольному матчі

Сьогодні, 11-го грудня, до німецького міста Трір завітали дві динамівські команди юнаків вікових категорій U16 (футболісти 2007-го року народження) та U15 (футболісти 2008-го року народження), які перебувають у Німеччині. Після поєдинку молодших киян з ФК «Трір», в якому наші хлопці поступилися з рахунком 3:6, на поле вийшли старші футболісти. Вони змагалися із місцевою командою «Айнтрахт».

Суперник проти них виставив футболістів на рік старших – усі 2006-го року народження. Поєдинок теж проходив на штучному стандартному полі бази господарів та тривав два тайми по 40 хвилин.

Матч завершився перемогою «Динамо» U16 з рахунком 3:0. Усі м’ячі було забито у першому таймі. Дублем відзначився Озимай, а автором ще одного голу став Олексій Рибак.

Підопічні Юрія Дмитруліна з перших хвилин заволоділи ініціативою та вже до 10-ї хвилини вели у рахунку 2:0. На 5-й хвилині динамівці втілили свою перевагу у забитий м’яч, завдяки стандартному положенню: після подачі від кутової позначки відзначився Олексій Рибак. А ще через п’ять хвилин Озимаю вдався чудовий та ефектний дальній удар з-за меж штрафного майданчику у самісінький кут воріт – 2:0. Цей рахунок зумовив подальший перебіг подій на полі – господарі переважно захищалися, а кияни атакували, ведучи гру під свою диктовку.

Перспективні простріли до штрафного майданчика робив Рибак, але ніхто з партнерів не зміг на них відгукнутися. А після подачі від кутової позначки Букатого німцям вдавалося відбитися. За 10 хвилин до свистка на перерву Озимай оформив дубль, довівши рахунок до великого. Цього раз до взяття воріт знову призвів дальній удар Озимая ледь не зі своєї половини поля. Воротар помилився на виході, і м’яч закотився у порожні ворота.

Наприкінці тайму мав нагоду відзначитися Рибак знову після подачі від кутового, але після удару Олексія головою м’яч пролетів над поперечиною.

Другий тайм теж пройшов за переваги наших хлопців, але виявився менш результативним. Німці намагалися створювати загрозу біля воріт Сьомки після стандартних положень, але безрезультатно. У гостей також була можливість відзначитися зі штрафного, і Редушко ледь це не зробив, але м’яч після його удару пролетів трохи вище дальньої «дев’ятки».

В цілому, гра переважно проходила на чужій половині поля, українці використовували як фланги, так і середину поля. Було приємно, що наших хлопців підтримували українські уболівальники, які перебувають у Трірі у зв’зку з війною в Україні, а також представники нашої діаспори. Вони принесли з собою українські та динамівські прапори, створивши для наших хлопців домашню атмосферу.

Гості старалися порадувати уболівальників, демонструючи якісну та змістовну гру, зокрема, автором ще одного голу ледь не став Калінкін, але забитих м’ячів глядачі більше не побачили.

Товариський матч

«Айнтрахт» (Трір) U16 - «Динамо» U16 – 0:3 (0:3)

«Динамо»: Сьомка, О.Рибак (Калінкін, 41), Лютенко (Білий, 41), Дехтяр, Дорошенко, Озимай (Белев’ят, 41), Редушко (Назаров, 60), Малюта (Озимай, 60), Губенко, Букатий (Бурлаков, 41), Діденко.

Голи: О.Рибак (5), Озимай (10, 30).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер