«Динамо» U16 впевнено перемогло ФК «Хенннеф» U16 у контрольному матчі у Німеччині

«Динамо» U16 впевнено перемогло ФК «Хенннеф» U16 у контрольному матчі у Німеччині

У неділю, 16-го жовтня, команда динамівської академії вікової категорії U16 (футболісти 2007-го року народження) під керівництвом тренера Юрія Дмитруліна провела черговий контрольний поєдинок у Кельні. Цього разу динамівці зіграли із командою ФК «Хеннеф» U16. Поєдинок проходив на штучному полі бази господарів та тривав два тайми по 40 хвилин.

Основні події матчу розгорнулись наприкінці першого тайму, коли українці змогли упродовж кількох хвилин двічі відзначитися у воротах суперника – дубль записав на свій рахунок Редушко. А також у другому, протягом якого кияни продовжили розгром суперника. Ще двічі відзначився Редушко і по одному разу Озимай, Малюта і Дорошенко.

Динамівці розпочали гру активно, одразу притиснувши суперника до його воріт. Двічі пристрілявся Озимай – з його першим ударом впорався воротар, а після другого м’яч пролетів у кількох сантиметрах поруч зі стійкою. «Хеннеф» же загрожував воротам Сьомки лише зі стандартних положень, щоправда, кияни швидко перехоплювали м’яч та організовували швидкі контратаки. Гра проходила напружено та емоційно. Тренери із лави запасних активно підказували хлопцям, як потрібно діяти у тій чи іншій ситуації.

Більшу частину часу динамівці проводили на половині поля суперника, але до реальних загроз справа не доходила. Суперники ж лічені рази наближалися до воріт нашого голкіпера, в основному, після того, як заробляв штрафні удари. Але подачі до штрафного майданчика не були гострими. Відзначимо хіба що один удар у площину воріт Сьомки із меж штрафного майданчика, з яким наш воротар успішно впорався, перевівши м’яч на кутовий, а після навісу від кутової позначки верхову боротьбу виграли наші захисники.

В той же час киянам не вдавалося втілити свою територіальну перевагу у забиті м’ячі через необов’язкові втрати м’яча. Але наші хлопці продовжували вести свою гру та скоро були винагородженні за свої зусилля. динамівці налагодили комбінаційну гру та реалізацію моментів. У підсумку, після спроби Човгаленка, з якою впорався воротар, чудовий дальній удар метрів з 27-ми вийшов у Редушка – м’яч залетів у дальню «дев’ятку» - 1:0. А через кілька хвилин той же Редушко подвоїв перевагу своєї команди, влучно пробивши із меж штрафного майданчика повз воротаря. Незабаром арбітр дав свисток на перерву.

Щойно розпочався другий тайм, як динамівці довели рахунок до великого: після подачі Редушка до штрафного майданчика зліва Озимай найкраще розібрався у ситуації та головою переправив м’яч у сітку. Кияни продовжували тиснути. Стрімкий прорив лівим флангом зробив Дехтяр – з гострого кута Даніель поцілив у сітку з зовнішнього боку.

Біля протилежних воріт динамівські захисники надійно справлялися із подачами до штрафного майданчика після стандартних положень, виграючи верхову боротьбу. У середині другого тайму чергова атака нашої команди завершилася ще одним взяттям воріт: Олексій Рибак чудовим пасом до штрафного майданчика вивів на ударну позицію Редушка, і Богдан впевнено оформив хет-трик ударом у дальній кут воріт.

Незабаром після дальнього удару Черчукана воротар «Хеннефа» лише з другої спроби зафіксував м’яч у руках. Але через кілька хвилин і він був безсилим, коли Малюта хорошим пасом знайшов активного Редушка, який у дотик замкнув цю передачу, записавши на свій рахунок четвертий гол та п’ятий загалом у матчі.

До фінального свистка наша команда провела ще кілька перспективних атак та змогла відзначитися ще раз. Белев’ят виконав подачу до штрафного майданчика, Малюта завдав удару головою, а хтось із суперників підправив м’яч у сітку. А за хвилину до фінального свистка остаточний рахунок встановив Дорошенко, який відгукнувся на подачу від кутової позначки та проштовхнув м’яч у сітку повз захисників. У підсумку - 7:0 на користь «Динамо» U16.

Товариський матч

«Хеннеф» (Німеччина) U16 - «Динамо» U16 – 0:7 (0:2)

«Динамо»: Сьомка (Олійник, 71), А.Рибак, Галкін, Білий (Лютенко, 57), Дехтяр (Дорошенко, 57), Озимай (Малюта, 53), Човгаленко (Белев’ят, 57), Редушко, Букатий (Калінкін, 57), Губенко (Черчукан, 53), Звягінцев (Бурлаков, 41).

Голи: Редушко (36, 39, 64, 70), Озимай (44), Малюта (76), Дорошенко (78).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер