«Динамо» U16 здобуло дві перемоги з великим рахунком та вийшли на перше місце Ruh Cup

«Динамо» U16 здобуло дві перемоги з великим рахунком та вийшли на перше місце Ruh Cup

Триває дитячо-юнацький футбольний турнір Ruh Cup 2023 серед юнаків вікової категорії U16 (футболісти 2008-го року народження), що проходить у Винниках, що поблизу Львова. У суботу динамівці під керівництвом Євгена Ястребінського та Романа Шпиці зіграли ще два поєдинки. Нагадаємо, у попередні дні наша команда здобула дві перемоги та двічі зіграла унічию.

Першим суперником нашої команди став ужгородський «Минай». Гру кияни розпочали активно та повели у рахунку ледь не після першої своєї атаки, коли воротар «Миная» не зміг впоратися з ударом Перкатюка, і м’яч залетів у сітку. Одразу ж міг подвоювати рахунок Федоренко, але з його ударом у площину воріт впорався голкіпер. Також активним був Кучерявий, завдавав удару Люсін, підключався до атак Огороднік. Незабаром Федоренку таки вдалося відзначитися після однієї із чисельних атак киян – він ударом із меж штрафного майданчика подвоїв рахунок.

У другій половині тайму наша команда довела результат до великого – Андрейко отримав пас від партнера та з центру штрафного майданчика поцілив у ворота. Одразу ж Федоренко пробив зовсім трохи вище воріт. А незабаром Андрейко оформив дубль, вразивши чудовим ударом дальній кут воріт суперника.

Другий тайм теж розпочався з атак динамівців. Воротарю суперника довелося кілька разів рятувати свою команду після ударів наших хлопців. Але і він був безсилий, коли після подачі з флангу дальню стійку замкнув Такташов. Подальша гра проходила біля воріт ужгородців. Загрозу створювали той же Такташов, Яковлєв та Марченко. Причому, у динамівців виникали моменти як з гри, так і після стандартних положень. Але до фінального свистка рахунок більше не змінювався., хоча на останніх хвилинах м’яч таки побував у воротах суперника, але після офсайду.

Ruh Cup 2023. 5-й тур «Минай» U16 - «Динамо» U16 – 0:5 (0:4)

«Динамо»: 1. Биховченко, 16. Перкатюк (9. Сергієнко, 44), 2.Коновалов (4. Петренко, 26), 3. Вахіль (2. Коновалов, 44), 9. Сергієнко (5. Панімаш, 26), 20. Огороднік (6. Кушенко, 26), 10. Романюк (14. Такташов, 26), 8. Люсін (24. Юрченко, 26), 13. Федоренко (7. Марченко, 26), 15. Андрейко (21. Яковлев, 26), 11. Кучерявий (18. Гродзінський, 26).

Голи: Перкатюк (1), Федоренко (15), Андрейко (20, 24), Такташов (32).

Далі наша команда зустрілася із АФ «Верес» (Рівне). Як і у попередній зустрічі, динамівці повели у рахунку вже на 1-й хвилині: після чудової флангової атаки відзначився Андрейко. Надалі голи залітали у ворота рівнян теж регулярно. Спочатку чудовий удар вийшов у Люсіна, пізніше Андрейко зробив подачу до штрафного майданчика, воротар м’яч відбив, він потрапив до Федоренка, і Арсен переправив його у сітку.

Нейтралізувавши кілька випадів суперника, кияни знову повернулися до штурму чужих володінь. Люсін хорошою передачею виводив на ударну позицію Кучерявого, але Максиму трохи забракло влучності. Дивом не влучив у ворота і Андрейко та у розпачі схопився за голову. Але у ході атаки другим темпом ситуацію виправив Люсін, забивши четвертий м’яч. А до свистка на перерву ще встиг відзначитися Федоренко, записавши до свого активу дубль. На останній хвилині динамівці залишилися у меншості – арбітр вилучив Андрейка.

Незважаючи на це, другий тайм наша команда провела не гірше. На самому початку відзначився Огороднік, далі хет-трик оформив Люсін. Загалом, навіть у меншості атаки киян, наче хвилі, зміняли одна одну. Згодом на ударній позиції опинився Такташов та теж свій момент не змарнував, влучно пробивши з гострого кута. А кількість нереалізованих можливостей годі й описувати.

Зазначимо, що завтра о 10.00 наша команда проведе заключний матч турніру Ruh Cup проти донецького «Шахтаря». У цей день визначиться підсумковий розподіл місць.

Ruh Cup 2023. 6-й тур АФ «Верес» U16 - «Динамо» U16 – 0:8 (0:5)

«Динамо»: 23. Манько, 16. Перкатюк (24. Юрченко, 34), 2.Коновалов (4. Петренко, 26), 3. Вахіль (2. Коновалов, 40), 9. Сергієнко (5. Панімаш, 26), 20. Огороднік (21. Яковлев, 29), 10. Романюк (18. Гродзінський, 26), 8. Люсін (6. Кушенко, 30), 13. Федоренко (7. Марченко, 32), 15. Андрейко, 11. Кучерявий (14. Такташов, 29).

Голи: Андрейко (1), Люсін (4, 21, 30), Федоренко (7, 24), Огороднік (26), Такташов (37).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер