«Динамо» U16 зіграло унічию з Sportfreunde Eisbachtal U17 – 1:1

«Динамо» U16 зіграло унічию з Sportfreunde Eisbachtal U17 – 1:1

У суботу, 8-го квітня, після матчу молодших динамівців вікової категорії U15, футболісти 2007-го року народження (U16) також провели свій черговий контрольний поєдинок у Німеччині. 16-річні кияни також зустрілися із командою Sportfreunde Eisbachtal. Матч проходив на штучному полі бази господарів та тривав два тайми по 40 хвилин. Наша команда теж грала із суперниками, що були на рік старші.

У першому таймі на полі точилася динамічна гра, було багато боротьби, команди ні в чому не поступалися одна одній. Динамівці могли забивати після подачі від кутової позначки, також німців кілька разів рятували стійка та поперечина, а ще наші хлопці не реалізували кілька виходів один на один із воротарем. Зокрема, одного разу захиснику суперника довелося вибивати м’яч вже із порожніх воріт.

Але заради справедливості зазначимо, що господарі також створили кілька непоганих нагод для взяття воріт, зокрема, після стандартних положень та помилок наших футболістів. Тож за грою та кількістю потенційно гольових моментів перший тайм вийшов рівним. Але супернику все ж вдалося відзначитися у другій половині першого тайму. Після штрафного, призначеному на фланзі, Приймак, намагаючись вибити м’яч та нейтралізувати загрозу, головою зрізав сферу у власні ворота.

У перерві тренери внесли необхідні корективи у гру, тож другий тайм наші хлопці розпочали активно та по-спортивному агресивно, повністю володіючи ситуацією на полі. Вони створили багато гострих моментів та вже через 5 хвилин після поновлення гри змогли зрівняти рахунок. До взяття воріт призвела флангова атака, внаслідок якої партнери вивели Редушка сам-на-сам із воротарем, Богдан добре розібрався у ситуації та вразив ворота.

Після цього українці продовжували створювати напругу та загрозу біля чужих володінь, не використали 3-4 реальних нагоди, щоб відзначитися, та повністю перегравали свого опонента. Кожна атака була небезпечною та несла у собі загрозу. Зокрема, хороші нагоди забити мали Дехтяр, Редушко та Калінкін, але хлопців трохи підводила реалізація. Втім, відчувалося що переможний гол назрівав та був питанням часу.

Але якраз його нашій команді і не вистачило. Німці, відчуваючи по ходу поєдинку, що поступаються у контролі м’яча, почали грати жорстко та відбиватися. Словом, за 10 хвилин до фінального свистка спалахнули пристрасті, емоції зашкалювали, та почалася сутичка, через яку поєдинок не було дограно, хоча кияни були готові продовжувати грати та просили про це суддю.

Товариський матч

Sportfreunde Eisbachtal U17 - «Динамо» U16 – 1:1 (1:0)

«Динамо»: Моїсеєв (Сьомка, 41), О.Рибак, Галкін, Приймак (Білий, 41), Дехтяр, Белевят, Редушко, Малюта (Черчукан, 41), Букатий, Губенко, Калінкін (Бурлаков, 60).

Голи: (32, автогол) – Редушко (45).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер