«Динамо» U17 поступилося «Аустрії» U18 у товариському матчі

«Динамо» U17 поступилося «Аустрії» U18 у товариському матчі

"Динамо" U17 проводило свій матч обмеженим складом, оскільки багато гравців у цей час перебувають у юнацькій збірній України, а ще кілька захворіли. Тому за старших хлопців грало кілька молодших футболістів 2006-го року народження, тож склад був далеким від оптимального.

Динамівці почали матч впевнено, володіли ініціативою та забили першими - Грохольський віддав передачу Цілику, який здорово підключився до атаки та пробив метрів з 16-ти точно у кут воріт. Але наприкінці тайму заробили необов'язковий пенальті, якого можна було уникнути та з якого суперник зрівняв рахунок.

Другий тайм вийшов більш рівним через те, що суперник випустив багато свіжих гравців, які виглядали краще. У другому таймі господарі відзначилися ще раз, провівши хорошу атаку.

Кияни змогли зрівняти рахунок після вдалої стрімкої контратаки - знову Грохольський обіграв суперника, вийшов до воріт та незмарнував свій шанс. А до третього пропущеного м'яча наприкінці другого тайму призвела помилка в атакувальних діях, після неї суперник провів контратаку, скористався більшістю та забив.

Тренер команди Сергій Кузнецов відзначив високий рівень самовіддачі наших хлопців:

- До пропущених м'ячів призвели необов'язкові елементарні помилки наших гравців, зокрема, це стосується третього голу та першого з пенальті. Цілик проводив потенційно гольову атаку, ми мали виривати перемогу з рахунком 3:2, але Данило втратив м'яч,"обрізав" майже усю команду, і ми отримали м'яч у свої ворота.

Загалом, зустріч проходила у хорошому ігровому темпі, "Аустрія" - добре навчена команда, у чемпіонаті вона бореться за найвищі сходинки у турнірній таблиці. Це була корисна контрольна гра, яка дала нам багато інформації як в індивідуальному плані, так і у командному.

Товариський матч

«Аустрія» U18 – «Динамо» U17 – 3:2 (1:1)

«Динамо» U17: Косач, Котуха, Скочеляс, Федоренко, Цілик, Хмельовський, Осадчий, Бойченюк, Грохольський, Шевченко, Зоренко.

Голи: (45, з пен.), (60), (85) - Цілик (22), Грохольський (70).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер