«Динамо» U17 стало другим на турнірі на честь А. Гаваші

«Динамо» U17 стало другим на турнірі на честь А. Гаваші

У суботу, 21 серпня, в Ужгороді на стадіоні «Авангард» відбувся фінал міжнародного дитячого турніру серед команд U17 (футболісти 2005 року народження) на честь А. Гаваші.

Випускники академій провідних клубів країни вийшли на поле після того, як сильнішого визначили футболісти вікової категорії U15. Нагадаємо, у вирішальному матчі динамівці так само грали з «гірниками», і, ведучи в рахунку, в підсумку поступилися – 1:4.

У звітному фіналі підопічні Євгена Ястребинського та Андрія Фартушняка пропустили першими на 12-й хвилині. Після подачі з кутового удар футболіста «Шахтаря» було заблоковано, але м’яч відскочив до Демченка, який ударом зльоту з центра штрафного майданчика поцілив у кут – 0:1.

Мінімальна перевага «Шахтаря» протрималася до середини другого тайму, коли «біло-синім» вдалося зрівняти рахунок. Пройшла атака правим флангом, Кремчанін прострілив із правого флангу на лінію штрафного майданчика, і Маткевич ідеальним за точністю ударом спрямував м’яча в кут – 1:1.

Але втримати бодай нічию та перевести з’ясування переможця в серію пенальті динамівцям не вдалося. Після прострілу з правого флангу динамівські захисники не втримали Деркача, і той із меж воротарського майданчика переправив м’яча у ворота – 1:2.

Турнір на честь А. Гаваші. Фінал

«Динамо» – «Шахтар» – 1:2

Голи: Маткевич (64) – Демченко (12), Деркач (74).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер