«Динамо» U19. День 3. Ігровий ритм на початку збору

«Динамо» U19. День 3. Ігровий ритм на початку збору

Юнацька команда «Динамо» продовжує підготовку до матчу 1/8 фіналу Юнацької Ліги УЄФА та поновлення сезону на внутрішній арені.

Перший збір команда проводила в районі Анталії Лара, а на другому змінила дислокацію, розквартирувавшись у готелі на узбережжі Белека.

У день прибуття до Туреччини команда провела тренування, а на наступний день – контрольний матч з румунським клубом «Решица», у якому кияни здобули перемогу з рахунком 3:2.

Перед матчем кияни дізналися свого суперника у 1/8 фіналу Юнацької Ліги УЄФА – у результаті жеребу в Ньйоні ним став лісабонський «Спортинг».

У третій день збору юні динамівці також провели одне заняття на тренувальному полі. Воно почалося зі вправ на швидкість та координацію, під час яких гравці долали стійки, оббігали фішки, вистрибували та били по м'ячу головою.

Потім розпочалися ігрові вправи, під час яких команда відпрацьовувала комбінації в атаці, удари по воротах. Також у програмі тренувальної сесії були квадрати, вправи на контроль м'яча та пресинг. Юнацька команда у своїй програмі підготовки задіює багато вправ, які відпрацьовує на зборі і перша команда.

Насичена ігрова програма початку другого турецького збору продовжиться і у середу. Цього дня підопічні Ігоря Костюка проведуть другий контрольний матч. Суперником біло-синіх буде датський «Нествед». Зустріч розпочнеться о 14:30 за київським часом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер