«Динамо» U19 в Туреччині. День 12: кадрова ситуація та підготовка до заключних спарингів

«Динамо» U19 в Туреччині. День 12: кадрова ситуація та підготовка до заключних спарингів

Юні динамівці продовжують підготовку до другої частини сезону, зокрема до матчу Юнацької Ліги УЄФА проти «Депортиво».

На наступний день після спарингу зі збірною Іраку U19 у планах юнацької команди «Динамо» значилося відновлення. Сьогодні гравці провели ранкове тренування на полі Limak Football Center.

Керував тренувальним процесом Сергій Федоров, адже Ігор Костюк та Олег Венглинський у цей час проходили ліцензування на тренерських курсах, які відбуваються поруч з готелем, де розташувалася команда «Динамо» U19.

Участь у тренуваннях не брали Іларіон Тугай, який приєднався до команди Мірчі Луческу, а також Олександр Яцик, який провів 45 хвилин за основну команду «Динамо» у спарингу проти «Лудогорця». У середині другого тайму Олександр отримав незначне пошкодження, через що пропустить близько двох днів.

Лазарет команди поповнили Артем Бенедюк та Юрій Михайлів. У Артема діагностовано надрив зв'язок гомілкостопу, через що гравець пропустить 7-10 днів, а Юрій пошкодив бічну зв'язку коліна (термін відновлення близько двох тижнів). 

Також поза тренувальним процесом знаходяться Максим Василець та Назар Балаба, які отримали інфекційні захворювання.

Натомість приєднався до розташування юнацької команди «Динамо» Назар Волошин, який прилетів до Туреччини разом з основною командою.

Сьогоднішнє тренування розпочалося з розминки, яка включала у себе вправи зі змагальним процесом. Після цього слідувала тактична вправа, де приділялася увага правильному переміщенню захисників і початку атак. Завершилося заняття серією ударів з середньої відстані.

У вівторок ввечері тренерський штаб на чолі з Ігорем Костюком провів своїм підопічним теоретичне заняття.

Нагадаємо, що динамівці проведуть два спаринги з німецькими суперниками. 2 лютого «біло-сині» будуть змагатися з юнацькою командою «Берлін Атлетік 07», а 3-го числа зійдуться з однолітками з «Тасманії Берлін».

Обидва поєдинки розпочнуться о 14:00 за київським часом. У прямій трансляції їх можна буде переглянути на каналі «Динамо Київ» у YouTube.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер