«Динамо» U19 в Туреччині: функціональні навантаження зростають

«Динамо» U19 в Туреччині: функціональні навантаження зростають

Юнацька команда «Динамо» продовжує тренувальний збір у турецькому Белеку.

У понеділок команда Ігоря Костюка провела два тренування у футбольному центрі Limak Arcadia Football Center. Ранкове було присвячене переважно біговим вправам на витривалість. Йому передувала розтяжка з фітнес-стрічками та масажними ролерами, яку гравці, розділені на дві групи, зробили прямо на футбольному полі. Тренери з фізпідготовки наголосили, як важливо виконувати ці вправи аби не отримати ушкодження або забиття м’язів під час зборів.

Далі почалася робота із м’ячами – гравці у кількох групах відточували передачі під чітким керівництвом тренерського штабу. І якщо роботу з м’ячами футболісти завжди люблять, то ті вправи, які вони виконували у другій частині ранкового заняття, зазвичай є найскладнішими під час зборів.

Це різновид інтервального бігу – фартлек, під час якого гравці мали бігти то швидко, вкладаючись у певний час на певних відрізках, то відпочивали, біжучи повільно у режимі джогінг. Після завершення фартлеку тренери перевіряли пульс гравців аби мати чітке уявлення про їх функціональний стан.

Вечірнє тренування було ігровим і складалося з роботи із м’ячами. У вівторок «біло-сині» також проведуть два тренування у футбольному центрі. А свій перший контрольний матч команда Ігоря Костюка зіграє у четвер, 26 січня. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер