«Динамо» U19 в Туреччині: збори поруч із першою командою

«Динамо» U19 в Туреччині: збори поруч із першою командою

Разом із основною командою «Динамо» на тренувальний збір до Туреччини вирушило «Динамо» U19. Як і основа, юнаки тренуватимуться тут близько місяця та проводитимуть контрольні матчі. 

Цього року підопічні Ігоря Костюка базуються під час зимового збору у безпосередній близькості від головної команди. Команди зупинилися у сусідніх готелях однієї мережі, що мають спільну територію. 

Тренувальні поля як дорослої команди, так і юнаків розташовані неподалік від готелів, до них швидко можна дістатися навіть пішки. 

У перші дні збору юнацька команда проводила регулярні тренування на натуральному газоні, а також працювала у тренажерному залі готелю. 

На збір до Туреччини у складі «Динамо» U19 вирушили наступні виконавці: 

Воротарі: Юрій Авраменко, Нікіта Гудименко, Сергій Киблицький, Вячеслав Суркіс

Захисники: Назар Балаба, Олексій Гусєв, Владислав Захарченко, Денис Дикий, Іван Котуха, Максим Коробов, Єгор Сизонюк, Олексій Рибак

Півзахисники: Давид Білий, Данило Іщенко, Владислав Калин, Андрій Маткевич, Кирило Осипенко, Володимир Озимай, Кирило Пашко, Роман Саленко, Назар Янчишин, Богдан Редушко, Павло Люсін

Форварди: Владислав Герич, Дмитрій Кремчанін, Віталій Лобко

Нагадаємо, у складі основної команди тренувальний збір проходять захисник Тарас Михавко, а також форвард Матвій Пономаренко, які були основними гравцями «Динамо» у першій половині сезону. Пономаренко до того ж є найкращим бомбардиром юнацького чемпіонату, забивши 16 м’ячів у 16-ти матчах. Також до тренувань з основою у перші дні зборів залучалися голкіпери юнацького складу Юрій Авраменко та Вячеслав Суркіс. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер