«Динамо» U19 вийшло до півфіналу «Кубку Мунтяна»

«Динамо» U19 вийшло до півфіналу «Кубку Мунтяна»

Відбулися чвертьфінальні поєдинки «Кубку Мунтяна», який цими вихідними проходив у Києві. Юнацька команда «Динамо» зустрічалася з київським «Атлетом». Матч вийшов видовищним, результативним та завершився перемогою динамівців з рахунком 6:4.

Події у поєдинку розвивалися драматично. Команди вели напружену боротьбу, не поступаючись одна одній. Після першого тайму була зафіксована бойова нічия 2:2. Причому першими відзначилися гості вже на 5-й хвилині поєдинку, а гол Тверезенка після подачі кутового вийшов дещо курйозним. Через п’ять хвилин господарі рахунок зрівняли зусиллями Пашка. Пізніше у першому таймі свою команду вперед вивів Янчишин, але перед фінальним свистком гості змогли знову відновити рівновагу – автором голу став Бабич.

На початку другої половини зустрічі «Атлет» зумів забити за дві хвилини два м’ячі та зміцнив свою перевагу. Вдруге відзначився Бабич, а незабаром – Теймуров.

Втім, наші хлопці не склали руки та доклали максимум зусиль, щоб відігратися. І це їм вдалося зробити. До завершення поєдинку забивали лише динамівці. Протягом двох хвилин дубль оформив Редушко, відновивши рівновагу. А наприкінці поєдинку, завдяки голу того ж Редушка «біло-сині» вийшли уперед. Фінальну ж крапку поставив Калин вже у компенсований до другого тайму час.

Тепер «Динамо» U19 гратиме у півфіналі та змагатиметься за вихід у фінал змагань, а «Атлет» побореться з 5-8 місця у турнірній таблиці.

До вашої уваги решта чвертьфінальних поєдинків:

«Динамо Академія» - «Патріот» - 3:1

«Чайка» - ЦСКА – 2:1

«Арсенал» - «Легія» - 0:2.

Кубок Мунтяна. Чвертьфінал.

«Динамо» - «Атлет» - 6:4 (2:2)

«Динамо»: Мойсеєв, Губенко, Балаба, Бойко, Дикий, Озимай, Черчукан, Янчишин, Пашко, Калин, Лобко.

На заміну виходили: Редушко, Третяк

«Атлет» (стартовий склад): Комаренко, Гаркуша, Тверезенко, Білозеров, Тищенко, Пресіч, Степанов, Мурашенко, Крицький, Теймуров, Бабич.

Голи: Пашко (10), Янчишин (32) Редушко (51, 53, 80), Калин (90+1) – Тверезенко (5), Бабич (45, 47), Теймуров (48).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер