«Динамо» U7 - переможець Ateitis Cup-2022!

«Динамо» U7  - переможець Ateitis Cup-2022!

У столиці Литви – місті Вільнюс – завершився щорічний міжнародний дитячий турнір Ateitis Cup серед футболістів 2016-го року народження. На ньому було представлене і київське «Динамо» командою вікової категорії U7 під керівництвом Сергія Величка та Ігоря Тягла.

У змаганнях цієї вікової категорії взяли участь 18 команд із Литви, Латвії та України. Усі учасники були поділені на 3 групи по 6 колективів у кожній. «Динамо» потрапило до групи «В» разом із литовськими ФК «Маргіріс» (Вільнюс), Балтійською футбольною академією, ФА «Хегельманн» (Каунас), ФК «Банга» (Гаргждай) та ФА «Жальгіріс-балті».

Також у змаганнях взяла участь ще одна українська команда: «Чайка» (Вишгород).

Динамівці впевнено пройшли груповий етап, здобувши всі п’ять перемог, причому, усі – із великим, двозначним рахунком. Кияни одразу взяли хороший темп та на одному диханні обіграли ФК «Маргіріс» 21:2, Балтійську футбольну школу – 13:0, ФК «Банга» - 16:1, ФА «Хегельманн» - 19:0 та «Жальгіріс-балті» - 23:0.

За регламентом далі учасники провели стикові поєдинки. У півфіналі, куди потрапили команди, які посіли перші місця у своїх групах, та найкращий колектив серед тих, хто посів другі місця, українці знову зустрілися із ФК «Маргіріс». Литовці набрали 12 очок у нашому секстеті «В» та якраз і стали найкращою командою серед тих, хто розташувався на другій сходинці у своїх групах.

На цьому етапі динамівці знову обіграли їх із непристойним рахунком 18:0, а у фіналі не залишили шансів латвійському «Даугавпілсу» - 9:3.

Таким чином, здобувши перемоги в усіх 7-ми поєдинках турніру та забивши у ворота суперників загалом 119 м’ячів і пропустивши всього шість, динамівці стали переможцями змагань!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер