«Динамо» U7 та U8 - переможці Ateitis Cup-2023, у фіналі переможений «Ювентус»

«Динамо» U7 та U8 - переможці Ateitis Cup-2023, у фіналі переможений «Ювентус»

У столиці Литви – місті Вільнюс – завершився щорічний міжнародний дитячий турнір Ateitis Cup серед футболістів 2015-го та 2016-го років народження, який проходив з 31-го березня по 2-ге квітня. На ньому було представлене і київське «Динамо» командами вікових категорій U7 під керівництвом Дениса Голоколосова та U8, яку очолює Ігор Тягло.

У змаганнях старшої вікової категорії взяли участь 12 команд із Литви, Італії та України. Усі учасники були поділені на 2 групи по 6 колективів у кожній. «Динамо» потрапило до групи «В» разом із Балтійською футбольною академією, FA «Herojai», ФА «Жальгірітіс» (Вільнюс), ФК «Вільнюс» (чорні) та ФМ «Атейтіс» B.

Динамівці впевнено пройшли груповий етап, здобувши всі п’ять перемог, причому, усі – із великим рахунком. Кияни виглядали на дві голови краще за усіх своїх опонентів, що втілилося у величезну кількість забитих м’ячів. Наші хлопці з однаковим двозначним результатом обіграли ФК «Вільнюс» (чорні) та ФМ «Атейтіс» B – 21:0, потім ФА «Жальгірітіс» – 11:0 та, нарешті, Балтійську футбольну школу – 10:1. Таким чином, із максимальною кількістю очок українці посіли перше місце у своїй групі.

За регламентом далі по дві найкращі команди з кожної сикстету зустрілися у півфіналі. На цьому етапі суперником українців став місцевий ФА «Атейтіс», який у своїй групі «А» посів друге місце. Маленькі кияни і тут не залишили шансів опоненту, збивши шість м’ячів без відповіді у ворота литовців. У фінальному поєдинку динамівці змагалися за перемогу та головний приз із іменитим суперником – італійським «Ювентусом». Гра вийшла цікавою та захоплюючою. Цей суперник зумів створити конкуренцію нашим хлопцям, але і його опір вони здолали. Перемігши з рахунком 2:1, «Динамо» U8 стало переможцем змагань!

Що стосується молодшої вікової категорії U7, тут за головний приз змагалися 4 команди, які зіграли між собою по два матчі. Окрім київського «Динамо» і литовських «Kix» та ФМ «Атейтіс», у змаганнях також взяв участь латвійський FK Carnikava. А переможець змагань був визначений за підсумковою кількістю набраних очок. У ці віковій категорії динамівцям також не було рівних.

Команда Дениса Голоколосова усі свої поєдинки завершила перемогами з великим рахунком. ФМ «Атейтіс» наші хлопці обіграли з рахунком 9:1 та 7:0, FK Carnikava – 19:1 та 18:1 і «Kix» - 7:0 та 5:3. Таким чином, українці набрали максимальну кількість очок – 18 та стали беззаперечними переможцями!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер