«Динамо» U8 – бронзовий призер «Utmost Cup»

«Динамо» U8 – бронзовий призер «Utmost Cup»

На міжнародному турнірі Utmost Cup, що проходить цими днями у Вінниці, настав час вирішальних матчів.

Нагадаємо, «Динамо» U8 під керівництвом тренерів Романа Перетятька та Олександра Радченка напередодні поступилося першим місцем у своєму квартеті на другому груповому етапі бориспільському «Атланту» - обидві команди набрали однакову кількість очок, але за додатковими показниками, зокрема, кращою різницею забитих та пропущених м’ячів, перше місце посіли бориспільці.

Тож «Динамо» U8 провело поєдинок за третє місце із «Динаміком», що теж виступає на турнірі під динамівською емблемою. Він став другим у паралельній групі. «Біло-сині» здобули впевнену перемогу з рахунком 6:2, не дозволивши сумніватися у своїй перевазі. Наші хлопці володіли ініціативою, забили першими та продовжували контролювати гру, але «Динамік» зміг зрівняти рахунок зі штрафного. Незважаючи на це, наші хлопці продовжили вести свою гру, більше атакували та створили більше небезпечних моментів за суперника та у підсумку забили ще п’ять м’ячів, пропустивши другий гол лише наприкінці зустрічі за рахунку 6:1.

Під час урочистої церемонії нагородження переможців та учасників турніру організатори відзначили індивідуальними нагородами найкращих гравців у різних номінаціях – у складі кожної команди та за амплуа. Серед них опинилися і динамівці. Так, найкращим гравцем у складі нашої команди став Артем Чайка, а найкращим нападником «Срібної ліги» було визнано Глеба Кравченка. Також динамівці отримали кубок та бронзові медалі змагань.

- У матчі за третє місце ми грали проти «Динаміка» - по суті, нашого другого складу, - підбив підсумки поєдинку старший тренер «Динамо» U8 Роман Перетятько. - Гра нам давалася, ми забили першими, але потім пропустили після випадкового штрафного, але потім гра проходила під нашу диктовку, ми реалізували свої моменти і заслужено перемогли 6:2. В цілому, задоволені, команда зіграла добре, виборола третє місце. Сам турнір також сподобався, до слова, це наші перші виїзні змагання. Хоча діти ще маленькі, вони виступили непогано, не розгубилися. Трохи не пощастило на другому груповому етапі, але нам слід було забити більше м'ячів і вийти в фінал, або обігравати «Атлант», а не грати внічию. Нам трохи не вистачило настирності.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер