«Динамо» U8 побореться за третє місце на турнірі Utmost Cup у Вінниці

«Динамо» U8 побореться за третє місце на турнірі Utmost Cup у Вінниці

Дві динамівські команди вікових категорій U10 (два склади) та U8 (один склад) продовжують виступи на щорічному міжнародному турнірі Utmost Cup, що проходить цими днями у Вінниці.

«Динамо» U8, яке очолюють тренери Роман Перетятько та Олександр Радченко, здобувши максимальний результат у вигляді п’яти перемог у першому груповому раунді, вийшла до другого. На цьому етапі вісім команд, що стали першими та другими у своїх групах, були поділені на дві підгрупи по 4 колективи у кожній. Тож наша команда зустрілася із найкращими учасниками – бориспільським «Атлантом», який у своїй підгрупі «А» посів перше місце, харківською «Бенфікою», яка стала другою у групі «B» та луцькою «Волинню», що посіла друге місце у секстеті «D».

У першому матчі третього ігрового дня динамівці у непростій боротьбі здолали луцьку «Волинь» - 2:1. Кияни пропустили першими після подачі кутового, коли зрізали м’яч у власні ворота, але не розгубилися, зібралися та швидко відігралися, змігши переломити хід гри на свою користь, і згодом забили і другий м’яч, вийшовши уперед.

У нашої команди були моменти, щоб забити ще, м’яч влучав у поперечину та стійки, але рахунок на табло більше не змінювався.

У матчі з «Бенфікою» наша команда повела у рахунку вже на початку першого тайму, а згодом закріпила свою перевагу, забивши вдруге. Ще через кілька хвилин наші хлопці довели рахунок до великого, знявши усі питання про переможця, а підсумковий рахунок зустрічі – 4:0 на користь «Динамо». У заключному матчі другого групового етапу проти «Атланта» вирішувалася доля першого місця у групі та виходу до фіналу, адже в обох команд була однакова кількість очок.

Поєдинок вийшов непростим для нашої команди, яка пропустила на початку гри та була змушена відіграватися. Увесь час кияни провели біля воріт суперника та змогли зрівняти рахунок зі штрафного. Надалі ще кілька разів від пропущеного голу врятував бориспільців їхній воротар, який реагував на небезпечні удари наших хлопців. На певний час суперники змогли перемістити гру до воріт динамівців, але тепер уже наш воротар виручив свою команду, накривши м’яч у куті воріт. Майже одразу після цього пролунав фінальний свисток – нічия 1:1.

«Динамо» та «Атлант» набрали однакову кількість очок, але за додатковими показниками, зокрема, різницею забитих та пропущених м’ячів, перше місце посіли бориспільці.

Завтра, 10-го жовтня, «Динамо» U8 проведе поєдинок за третє місце із «Динаміком», який став другим у паралельній групі, початок зустрічі – о 10.20.

Нагадуємо, що прямі відеотрансляції матчів турніру доступні на сайті Вінницької Асоціації дитячого футболу. А новини турніру можна дізнатися на офіційній сторінці Vinnytsia Football Cup в соціальній мережі Фейсбук.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер