«Динамо» U8 та U10 візьмуть участь у міжнародному турнірі Utmost Cup у Вінниці

«Динамо» U8 та U10 візьмуть участь у міжнародному турнірі Utmost Cup у Вінниці

З 7-го по 10-те жовтня у Вінниці пройде щорічний міжнародний дитячий турнір «Utmost Cup» серед команд вікових категорій U8 (футболісти 2014-го року народження) та U10 (гравці 2012-го року народження). На ньому буде представлене і київське «Динамо».

Команди молодшої вікової категорії гратимуть у форматі 5 польових гравців + воротар, матчі складатимуться з двох таймів по 15 хвилин. А старші – на півполя у форматі 6 польових гравців + воротар, тривалість матчів - 2 тайми по 20 хвилин.

У змаганнях серед команд вікової групи U10 візьмуть участь 40 команд, поділених на 8 груп по 5 у кожній. Серед учасників турніру – і зарубіжні колективи, зокрема, молдовські «Спортул», «Зімбру», академія Раду Ребежа та «Mold Progress», які представляють столицю Кишинів.

«Динамо» U10 під керівництвом тренерів Юрія Ястребінського та Сергія Журавльова представлене на турнірі двома складами. Перша команда потрапила до групи «D» разом із херсонською «Освітою», СК «Таїрове», вінницькою «Прем’єр-Нивою» та кременчуцьким «Кременем». Друга команда змагатиметься за вихід із групи з молдовською академією Раду Ребежа, ФК «Минай», львівським «Клубом Лева» та «Зміною» (Біла Церква).

Матчі групового етапу відбудуться 7-го та 8-го жовтня. У перший ігровий день динамівці з першої команди зустрінуться з «Прем’єр-Нивою» (початок о 10.15) та «Освітою» (початок об 11.45), а у другий поміряються силами з СК «Таїрове» (початок о 9.45) та «Кремнем» (початок об 11.15). Другий склад киян у перший ігровий день зіграє із академією Раду Ребежа (початок о 9.30) та «Зміною» (початок об 11.00), а у другий – із «Минаєм» (початок о 10.30) та «Клубом Лева» (початок о 12.00).

За регламентом турніру команди, що посядуть перші місця у своїх групах, потраплять до чвертьфіналу, а решта гратиме у стикових поєдинках за нижчі місця. Переможці чвертьфіналів вийдуть до півфіналу, а згодом у вирішальних матчах буде визначено переможця та розподілені підсумкові місця.

У змаганнях серед команд вікової групи U8 візьмуть участь 24 команди, поділених на 6 груп по 4 у кожній. Серед учасників турніру – і зарубіжні колективи, зокрема, молдовські «Спортул» та академія Раду Ребежа зі столиці Кишиніва.

«Динамо» U8 (тренери Роман Перетятько і Олександр Радченко) потрапило до групи «С» разом із «Спортуом», ДЮСШ-11 (Чорноморськ), ДЮСШ-7-Океан (Дніпро), вінницькою «Прем’єр-Нивою» та житомирським «Поліссям».

Матчі групового етапу також відбудуться 7-го та 8-го жовтня. У перший ігровий день динамівці зустрінуться з ДЮСШ-7-Океан (початок о 14.00), ДЮСШ-11 (початок о 16.00) та «Прем’єр-Нивою» (початок о 17.20), а у другий - із «Спортуом» (початок о 14.10) та «Поліссям» (початок о 16.50).

8 команд, що посядуть перші та другі місця у своїх секстетах, вийдуть до другого групового раунду та продовжать боротьбу за перемогу на турнірі. На цьому етапі вони будуть поділені ще на дві групи («Золота ліга») по чотири колективи у кожній. Переможці зустрінуться у фіналі, команди, що посядуть другі місця – у матчі за третє місце і т.д. Учасники, які на першому груповому етапі посіли 3-4 місця, за таким же принципом утворять «Срібну лігу» та розіграють між собою місця з 9-го по 16-те. Решта ж команд продовжить боротьбу за рейтингові місця, що залишилися (с 17-го по 24-е).

Матчі турніру пройдуть на відкритому полі СК «Нива», новозбудованому полі Палацу дітей та юнацтва зі штучним покриттям та спортивній базі на території Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу.

Прямі відеотрансляції деяких матчів турніру відбудуться на офіційній сторінці Vinnytsia Football Cup у соціальній мережі Фейсбук. Результати матчів усіх учасників змагань будуть доступні на сайті Вінницької Асоціації дитячого футболу.

Слідкуйте за матчами та результатами виступів динамівців на офіційному клубному сайті!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер