«Динамо» U8 виграло «Кубок Валерія Лобановського»-2023, а «Динамо» U7 посіло друге місце

«Динамо» U8 виграло «Кубок Валерія Лобановського»-2023, а «Динамо» U7 посіло друге місце

Минулими вихідними, з 24-го по 26-е березня у Києві завершилася серія масштабних змагань – Всеукраїнських дитячих футбольних турнірів «Кубок Валерія Лобановського»-2023, які проходили протягом цього місяця серед футболістів різних вікових груп. Останніми комплекти нагород розіграли найменші футболісти – 2015-го та 2016-го років народження (вікові категорії U8 та U7).

Зазначимо, що, як і у попередніх розіграшах, матчі змагань пройшли у критому манежі НТБ «Динамо», що у Конча-Заспі поблизу Києва. Традиційно організаторами змагань виступили ГО «Київська ліга дитячого футболу» та ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського за підтримки ГС «Федерація футболу міста Києва».

Завершальна серія змагань відзначилася яскравими футбольними моментами та безліччю забитих голів. Юні футболісти боролися на кожному сантиметрі футбольного поля, прагнучі завоювати головний кубок турніру імені легенди світового футболу. Футбольні пристрасті кипіли і на футбольному полі і в серцях юних футболістів. Батьки та численні вболівальники отримали масу задоволення та сплеск адреналіну від гри юних футболістів. До останньої секунди команди боролися за призові місця в турнірі, а результати матчів були непередбачуваними.

Переможці та призери турніру:

U8 (2015 рік народження)

GOLD LEAGUE

1. «Динамо» (Київ)

2. «Прем’єр-Нива» (Вінниця)

3. КДЮСШ «Чемпіон» (Київ)

4. «Металіст» (Харків)

U7 (2016 рік народження)

1. «Локомотив» (Київ)

2. «Динамо» (Київ)

3. «Джуніор» (Вінниця)

4. «Локомотив-2 (Київ)

Під час урочистої церемонії нагородження переможців та призерів турніру юних футболістів привітали голова ГО «Київська ліга дитячого футболу» Володимир Величко, старший тренер ДЮФШ ім Валерія Лобановського Юрій Ястребінський та тренери ДЮФШ ім Валерія Лобановського Роман Шпиця і Роман Перетятько. Вони наогородили команди та гравців кубками, медалями та дипломами.

Також організатори традиційно відзначили почесними нагородами та подарунками найкращих гравців турніру у складі кожної з команд. У складі динамівських колективів у цій номінації перемогли Данило Малін та Арсеній Пугач.

Також зазначимо, що загалом у турнірі «Кубок Валерія Лобановського»-2023 взяли участь 144 команд з різних куточків України, які змагалися за почесні трофеї престижних змагань.

Дякуємо дітям за свято футболу, яке вони нам подарували. Це було неймовірно! Бажаємо їм удачі, гарного настрою, веселих посмішок, мирного неба над головою і до зустрічі на футбольних полях!

Дякуємо ЗСУ за можливість проведення дитячих змагань.

З результатами ігор турніру ви можете ознайомитися на сайті

Фото турніру переглядайте за посиланням

Відео ігор на YouTube каналі

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер