«Динамо» U8 вийшло до другого групового етапу на турнірі «Utmost Cup»

«Динамо» U8 вийшло до другого групового етапу на турнірі «Utmost Cup»

Масштабний міжнародний дитячий турнір «Utmost Cup» у Вінниці проходить серед футболістів різних вікових категорій. Цими днями тривають змагання серед вікових груп U8 (футболісти 2014-го року народження) та U10 (гравці 2012-го року народження).

Відзначимо, що серед 8-річних футболістів за головний приз змагаються 24 команди, поділених на 4 групи по шість учасників в кожній. Після перемог над ДЮСШ-7-Океан (Дніпро) 9:1, ДЮСШ-11 (Чорноморськ) 7:0 та вінницькою «Прем’єр-Нивою» 3:1 у перший ігровий день підопічні Романа Перетятька та Олександра Радченка у п’ятницю зустрілися з молдовським «Спортуом» та житомирським «Поліссям». В обох цих матчах кияни не відчули труднощів та гідного супротиву суперників, тож святкували впевнені перемоги з великим рахунком – 7:0 та 11:0 відповідно.

Тож у підсумку, здобувши п’ять перемог, наша команда стала першою у своїй групі і вийшла до другого групового раунду. На цьому етапі команди, що стали першими та другими у своїх групах, були поділені на дві підгрупи по 4 колективи у кожній. Кияни змагатимуться за вихід до фіналу із бориспільським «Атлантом», який у своїй підгрупі «А» посів перше місце, харківською «Бенфікою», яка стала другою у групі «B» та луцькою «Волинню», що посіла друге місце у секстеті «D». Усі три матчі цієї стадії відбудуться у суботу, 9-го жовтня. Початок матчу з «Волинню» о 10.00, з «Бенфікою» - об 11.00 та із «Атлантом» - о 12.00.

- З обома суперниками у нас сьогодні проблем не виникло, - підбив підсумки другого ігрового дня наставник «Динамо» U8 Роман Перетятько. - Сьогодні вийшли більш легкі гри, ніж вчора. Поки  що ми задоволені тим, як грають хлопці, але вже думаємо про завтрашній день. На другому груповому етапі прохідних матчів вже не буде. Нам доведеться зустрітися з дуже сильними суперниками - лідерами своїх груп - після чого стане зрозуміло, куди ми потрапимо.

Наша група складається з чотирьох команд, а ігри будуть проходити кожну годину - як раз в цей час почнеться найцікавіше. Ми вивчали наших суперників, «Волинь» у своїй групі посіла друге місце після «Металіста», вони виглядали в своїх матчах дуже непогано: намагаються грати в футбол, не вибивають м'яч подалі. Наступна гра буде проти «Бенфіки» - з цією командою ми добре знайомі, оскільки перетиналися з ними на нашому домашньому турнірі «Dynamo Kyiv Cup» і саме їм програли у фіналі. Це також дуже хороша команда, впевнений, з ними вийде дуже цікаве протистояння. Порівняємо, як ми грали тоді, і як зараз, перевіримо себе.

Що стосується нашого третього суперника, «Атланта» з Борисполя, з ним ми також зустрічаємося досить часто, в тому числі, перетиналися і на згаданому мною домашньому турнірі, це сильний конкурент. Тоді в півфіналі основний час закінчився внічию 3:3, і по пенальті ми пройшли далі. Хлопці в цій команді також намагаються грати в комбінаційний футбол, тож очікуємо, що проти них нам також буде непросто. Але будемо намагатися перемогти.

Нагадуємо, що прямі відеотрансляції матчів турніру доступні на сайті Вінницької Асоціації дитячого футболу. А новини турніру можна дізнатися на офіційній сторінці Vinnytsia Football Cup в соціальній мережі Фейсбук.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер