«Динамо» U9 – переможець «Leo Cup»!

«Динамо» U9 – переможець «Leo Cup»!

З 9-го по 12-те вересня у Львові проходив традиційний щорічний футбольний турнір «Leo Cup». Організатором «Leo Cup» є академія футболу «Клуб Лева», у якій займаються понад 2 500 дітей віком від 3 до 12 років. Цього разу найсильніших визначали між собою футболісти 2014-го та 2013-го років народження. У віковій категорії U9 (гравці 2013-го року народження) була представлена і група динамівської ДЮСШ (тренери Роман Шпиця та Денис Голоколосов).

За головний приз змагалися 36 колективів, які були поділені на шість груп по шість команд у кожній. Динамівці потрапили до групи «В» разом із «Чемпіоном-Рух» (Тернопіль), вінницькою «Прем’єр-Нивою», «Динамо Фемілі» київським «Прогресом» та ФК «Місто 1441» (Пустомити).

На груповому етапі кияни здобули перемоги в усіх зустрічах. У перший ігровий день наші хлопці обіграли «Прогрес» - 4:1 та «Прем’єр-Ниву» - 2:0. А у другий - ФК «Місто 1441» з рахунком 13:0, «Динамо Фемілі» - 8:1 та «Чемпіон-Рух» - 5:0.

Відзначимо, що до наступного етапу вийшли по три найкращі команди з кожної групи (усього 12 команд, так званий, «Золотий фінал»). Таким чином, набравши 15 очок у п'яти матчах, наша команда посіла підсумкове перше місце у турнірній таблиці та вийшла до другого групового етапу.

На цій стадії підгрупи складалися з трьох команд, і до півфіналу виходив лише один колектив, який посяде перше місце у тріо. Кияни виявилися сильнішими за ФК «Вишгород» - 4:2 та святкували впевнену перемогу над київським «Локомотивом» - 3:0.

У півфіналі наша команда зустрілася із «Клубом Лева» та перемогла з великим рахунком 8:2, а у фіналі на нашу команду чекала луцька «Волинь». Підопічні Романа Шпиці та Дениса Голоколосова теж виявилися сильнішими та не залишили шансів супернику, перемігши з розгромним рахунком 8:1, ставши переможцями турніру.

Під час урочистої церемонії нагородження організатори змагань визначили найкращих гравців у кожній команді, а також найкращих у різних номінаціях. Серед них опинилися і гравці команди-переможниці. Зокрема, найкращим футболістом у складі «Динамо» було визнано Дениса Соколовського, найкращим гравцем всього турніру став Матвій Сергієнко, а приз найкращому тренеру отримав наставник киян Роман Шпиця.

- Враження від турніру тільки хороші, емоції позитивні, - поділився своєю думкою за підсумками змагань наставник динамівців Роман Шпиця. - Хлопці зіграли свої кращі матчі, тому результат вийшов закономірним - перемога на турнірі. Що стосується реалізації моментів, незважаючи на великий рахунок у багатьох іграх, вона залишає бажати кращого. Якби забивали після всіх моментів, які створювали, рахунок міг бути двозначним. Були і проблеми в обороні, ми пропустили кілька м'ячів, досить безглуздих, причому створили проблеми самі собі. Виходить, що не команди супротивників створюють нам неприємності, а ми самі цьому сприяємо. Тож нам ще є, над чим працювати.

На турнірі були і ті команди, з якими ми перетинаємося в Києві, і ті, з якими раніше не грали. Наприклад, дві київські команди були на першому груповому етапі, ще дві - на другому в Golden League («Вишгород» та «Локомотив»). У півфіналі ми зустрілися з «Клубом Лева», з яким вже грали на цьому ж турнірі навесні, а також на змаганнях у Вінниці, де поступилися їм в серії пенальті. У фіналі луцька «Волинь» також не доставила нам особливо великих проблем.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер