«Динамо» U9 успішно стартувало на міжнародному турнірі «Utmost Cup»

«Динамо» U9 успішно стартувало на міжнародному турнірі «Utmost Cup»

У Вінниці проходить щорічний міжнародний дитячий турнір «Utmost Cup». З 14-го по 17 жовтня за головний трофей змагаються юні спортсмени вікової категорії U9 (футболісти 2013-го року народження). На ньому представлене і київське «Динамо» - двома складами під керівництвом тренерів Романа Шпиці та Дениса Голоколосова.

Обидві наші команди достатньо вдало розпочали груповий етап. У перший ігровий день перша команда U9 зустрілася з вінницьким «Джуніором» та житомирським «Поліссям». Перший поєдинок завершився перемогою «біло-синіх» 3:0. Як зазвичай, у перших матчах турніру, початок поєдинку вийшов важким, хлопці не одразу звикли до поля та зрозуміли, як здолати суперника. Але у другому таймі гра стала вдаватися краще, виходило комбінувати та завершати свої атаки влучними ударами. Динамівці відчули впевненість та зняли усі питання про переможця, забивши три м’ячі.

«Поліссю» наша команда теж не залишила шансів, перемігши з великим рахунком 9:0. Вийшла достатньо легка гра, команда суперника центр поля майже не переходила та не змогла створити конкуренції динамівцям, які ледь не кожну свою атаку завершували забитим м’ячем. Біля воріт киян житомирці не змогли створити небезпечних моментів та доставити труднощів захисникам.

Що стосується другого складу динамівців, вони теж провели два матчі: із львівськими «Карпатами» та харківським «Металістом 1925». У першому поєдинку кияни поступилися з рахунком 3:7, хоча по ходу зустрічі перемагали 3:1, але згодом втратили впевненість, пропустили один, другий, третій м’яч, засмутилися та не змогли відігратися. У другому матчі «біло-сині» теж зазнали поразки – 2:4.

Зазначимо, що ще два матчі групового етапу для динамівських команд відбудуться завтра.

- У першому матчі на турнірі проти вінницького «Джуніора» хлопці були трохи скутими, їм знадобився час, щоб звикнути до поля і суперника, - прокоментував перший ігровий день старший тренер «Динамо» U9 Роман Шпиця. - Але після перерви розкріпостилися, у них стали виходити передачі, і відкривалися вони більш ефективно, і в завершальній стадії діяли вдало. У підсумку, у другому таймі забили три м'ячі і здобули перемогу.

Другий матч з «Поліссям» вийшов достатньо простим - ми не відчули особливого опору від суперника, а самі реалізували свої моменти і перемогли з великим рахунком 9:0.



Що стосується другого складу, то в першій грі з «Карпатами», хлопці по ходу зустрічі вели в рахунку, але потім пропустили кілька м'ячів і не змогли відігратися. У другому матчі наші хлопці поступилися «Металісту», але нічого страшного, попереду ще багато матчів, вони отримають важливий досвід. Також потрібно враховувати, що для другої команди це перший виїзний турнір. Підтримаємо хлопців, думаю, в завтрашніх матчах на турнірі вони зіграють краще.

У другий день і у першого складу ще дві відповідальні ігри на груповому етапі. Команди, які займуть перше місце, потраплять в «Золоту лігу», а друге - в «Срібну лігу», інші розіграють рейтингові місця. Перший склад «Динамо» виступає в групі «D» і на другому етапі зіграє з суперниками з груп «E» і «F». Другий склад потрапив в групу «С» і вийде на суперників з груп «A» і «B». Переможці груп зустрінуться у фіналі, другі місця - в матчі за третє місце, а треті - в поєдинку за п'яте місце.

Що стосується полів, ми на таких працюємо, тож нічого незвичного для нас немає. Просто потрібно було в перший день після дороги трохи розбігатися. Зміна обстановки і ранкова гра дали про себе знати.

Нагадуємо, що прямі відеотрансляції матчів турніру доступні на сайті Вінницької Асоціації дитячого футболу. А новини з турніру можна дізнатися на сторінці Vinnytsia Football Cup у соціальній мережі Фейсбук.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер