«Динамо» U9 вийшло до другого групового етапу «Utmost Cup»

«Динамо» U9 вийшло до другого групового етапу «Utmost Cup»

Масштабний міжнародний дитячий турнір «Utmost Cup» у Вінниці проходить серед футболістів різних вікових категорій. Цими днями тривають змагання серед команд вікової групи U9 (футболісти 2013-го року народження).

Відзначимо, що серед 9-річних футболістів за головний приз змагаються 30 команд, поділених на 6 груп по п’ять учасників в кожній. До наступної стадії змагань - «Золотої ліги», яка теж розпочнеться із групового етапу, вийдуть 6 команд, що посядуть перші місця у своїх групах, Переможці зустрінуться у фіналі, команди, що посядуть другі місця – у матчі за третє місце і т.д. Учасники, які на першому груповому етапі посіли другі місця, за таким же принципом утворять «Срібну лігу» та розіграють між собою місця з 7-го по 12-те. Решта ж команд продовжить боротьбу за рейтингові місця, що залишилися (з 13-го по 30-е).

Нагадаємо, у перший ігровий день юні динамівці з першої команди два свої матчі виграли, спочатку розібравшись із вінницьким «Джуніором» - 3:0, а потім - житомирським «Поліссям» - 9:0. А сьогодні підопічні тренерів Романа Шпиці та Дениса Голоколосова провели два заключні поєдинки групового етапу проти кременчуцького «Кременя» та львівського «Руха». Обидва завершилися впевненими перемогами «біло-синіх» з рахунком 13:0 та 18:0 відповідно.

Описувати усі голи та переліковувати їхніх авторів немає сенсу, бо не вистачить місця, зазначимо лише що динамівці в обох поєдинках володіли величезною перевагою, вели гру під свою диктовку, розігрували різноманітні атаки та забивали м’ячі на будь-який смак. Ледь не кожен їхній випад до воріт суперника завершувався результативно.

Тож, здобувши чотири перемоги та набравши максимальну кількість очок, кияни посіли перше місце у своїй групі і вийшли до другого групового раунду. На цьому етапі команди, що стали першими у своїх групах, були поділені на дві підгрупи по три колективи у кожній. Кияни на другому етапі змагатимуться за вихід до фіналу із суперниками з груп «E» і «F»: львівським «Клубом Лева» та київською «ДЮСШ-15». Обидва матчі цієї стадії відбудуться у суботу, 16-го жовтня. Початок матчу з «Клубом Лева» о 15.15, а з ДЮСШ-15 - о 16.45.

Друга команда динамівців вчора виступила менш вдало: кияни поступилися львівським «Карпатам» - 3:7 та харківському «Металісту 1925» - 2:4. А сьогодні «біло-сині» боролися за вихід із групи із одеським «Чорноморцем» та «Дімаксом» (Енергодар). Другий ігровий день вдався «біло-синім» значно краще – обидва матчі для нашої команди завершилися успішно. Одеситів «біло-сині» перемогли 3:1, а «Дімакс» - 4:0.

Таким чином, набравши шість очок, другий склад «Динамо» посів четверте місце у своїй групі (стільки ж очок і у «Металіста 1925», але харків'яни випередили киян за додатковими показниками) та завтра боротиметься за 19-24 місця на турнірі. На другому груповому етапі кияни зустрінуться із «Колосом» з Ковалівки та СК «Таїрове» з однойменного міста, які теж стали четвертими у своїх групах «А» та «В». Ці матчі розпочнуться о 14.30 та 16.00 відповідно.

- Сьогодні два матчі першого складу завершилися з двозначним рахунком, а такий результат не завжди призводить до чогось хорошого, - поділився враженнями від другого ігрового дня старший тренер «Динамо» U9 Роман Шпиця. - Хлопці розслабляються, а цього не можна допустити, оскільки завтра починається найцікавіше в «Золотій лізі». Якби ми забили все, що створили біля воріт суперників, рахунок міг бути ще в два рази більшим. В стадії завершення слід бути більш холоднокровними.

Завтра в «Золотій лізі» зустрінемося з нашим «улюбленим» суперником - «Клубом Лева» та київською ДЮСШ-15. Це дві хороші команди, тому і поєдинки з ними очікуємо цікаві. Сподіваюся, хлопці не розслабляться, будемо намагатися їх налаштувати серйозно і пояснити, що завтра суперники будуть зовсім інші.

Що стосується нашої другої команди, вона теж виграла два своїх матчі. Сьогодні хлопці відчували себе впевненіше, ніж вчора. Як я вже говорив, це для них перший виїзний турнір, та й формат змагань новий, оскільки в Києві вони грають в іншому форматі. Вони зібралися і показали хорошу, якісну гру. У будь-якому випадку, наші футболісти отримали важливий досвід, який обов'язково стане в нагоді їм в наступних турнірах.

Нагадуємо, що прямі відеотрансляції матчів турніру доступні на сайті Вінницької Асоціації дитячого футболу. А новини турніру можна дізнатися на офіційній сторінці Vinnytsia Football Cup в соціальній мережі Фейсбук.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер