«Динамо» в Румунії: тренування на базі «Рапіда»

«Динамо» в Румунії: тренування на базі «Рапіда»

«Біло-сині» продовжують підготовку до матчу-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій проти «Аріса».

Нагадаємо, одразу після першого матчу, що відбувся в Салоніках, команда вирушила до Бухаресту, де впродовж тижня готуватиметься до матчу-відповіді.

У п’ятницю вечірнє тренування провели ті гравці, які не грали або вийшли на заміну в першому матчі, основа ж провела легке відновлювальне тренування.

Натомість у суботу уся група відпрацювала повноцінний тренувальний день. Вранці команда займалася у тренажерному залі. А ввечері весь склад відправився на тренування на полі. Якщо в п’ятницю динамівці займалися на тренувальній базі «Динамо» Бухарест, то в суботу локацією для вечірнього тренування стала база іншого бухарестського гранду – «Рапіда». На відміну від заміської бази бухарестського «Динамо», вона розташована безпосередньо у місті.

Після пробіжки та розминки гравці розпочали роботу з м’ячами. Тренування переважно складалося з ігрових та тактичних вправ. Особлива увага була приділена швидкому переходу з оборони в атаку. У завершальній стадії вечірньої сесії гравці були поділені на три міні-команди та позмагалися в турнірі.

Матч «Динамо» - «Аріс» відбудеться у найближчий четвер, 17 серпня. Початок гри – о 20:00.

 Інформація про продаж квитків на матч «Динамо» - «Аріс»  

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер