«Динамо» в Туреччині: день воротарів

«Динамо» в Туреччині: день воротарів

Тривають зимові тренувальні збори київського «Динамо», які команда Мірчі Луческу проводить у Туреччині, поблизу Анталії.

У п’ятницю «біло-сині» проведуть свій черговий, вже десятий за ліком контрольний матч – з латвійським клубом «Лієпая».

Напередодні цього матчу динамівці провели одне, вечірнє тренування на полі Mardan Stadium, де відбудеться гра.

Під час розминки Віталій Кулиба запропонував гравцям цікаву вправу, яка викликала у гравців чимало емоцій – естафету. Команда, яка програла у цій естафеті, у підсумку віджималася.

Основна робота почалася з ігрової вправи на контроль м’яча, під час якої польові гравці були поділені на три команди у тренувальних манішках різних кольорів. У цей час воротарі працювали за окремою програмою під керівництвом Михайла Михайлова.

Далі динамівці вже були поділені на повноскладні дві команди по польових 10 гравців та відпрацьовували командні дії в обороні та атаці на одній половині поля з одними воротами та голкіпером. Поки одна команда атакувала, інша оборонялася.

Після цього робота продовжилася в трійках на маленькому полі, де у дуже швидкому темпі гравці відпрацьовували командні та індивідуальні дії при виході три в три.

А завершився тренувальний день ударами по воротах. Цього разу Мірча Луческу запропонував гравцям челендж – польові гравці, кожен із яких наносив по одному удару, мали забити сумарно певну кількість м’ячів. Завданням голкіперів було не пропустити цю кількість. Змагання викликало у гравців багато емоцій. Польові гравці почали на позитиві після кількох ефектних ударів по дев’ятках, які практично неможливо було відбити. Однак у підсумку Руслан Нещерет першим виграв своє парі у польових гравців, а його почин підтримали його колеги по цеху. Усім польовим гравцям довелося віджиматися від газону після змагання з кожним голкіпером.

У п’ятницю вже у звичний час – о 16:00 за Києвом «біло-сині» зустрінуться з латвійським клубом «Лієпая». А поновиться сезон для киян вже зовсім скоро – 4 березня. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер