«Динамо» в Туреччині. Перший день збору

«Динамо» в Туреччині. Перший день збору

Київське «Динамо» розпочало підготовку до весняної частини сезону в Туреччині. Напередодні кияни цілий день добиралися до Анталії, поблизу якої кияни проведуть весь збір, тренуючись на Mardan Sport Complex.

На цьому ж повноцінному стадіоні з доволі великими трибунами «біло-сині» проводили всі тренування та контрольні матчі й під час минулорічного турецького збору.

Субота стала першим робочим днем на новому зборі, у цей день кияни провели два тренування – ранкове та вечірнє. Гравці приступили до роботи з величезним ентузіазмом та завзяттям. Ранковій сесії передувала інтенсивна розминка. Далі гравці розбилися на пари, відпрацьовуючи короткі передачі, після чого відточували короткий пас уже в групах, рухаючись по колу.

Відзначимо, що з першого заняття кияни розпочали роботу з м’ячами, провівши чимало бігової роботи під час київського етапу підготовки.

Робота з м’ячами продовжилася і на вечірньому тренуванні, під час якого команда зосередилася на ігрових вправах. Спершу – розділившись на дві команди на великому полі. Далі гравці відпрацьовували завершення атак ударами по воротах з середньої дистанції.

А наприкінці заняття відбулася одна з улюблених ігрових вправ динамівців – розділені на три міні-команди, вони провели традиційний турнір. Цього разу переможцями міні-турніру стала команда захисників у такому складі: Денис Попов, Олександр Сирота, Микита Бурда, Ілля Забарний, Антон Боль, Владислав Дубінчак, Костянтин Вівчаренко, Томаш Кендзьора, а також голкіпер Валентин Моргун. Двом іншим командам довелося відносити ворота після завершення тренування, а переможці від цієї місії були звільнені.

Зазначимо, що повернувся до тренувань у загальній групі Віталій Буяльський. Артем Бєсєдін приєднається до неї у найближчі дні. Також з першого дня у групі тренується Богдан Лєднєв, який повернувся з оренди.

У неділю «Динамо» продовжить роботу у режимі двохразових тренувань. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер