«Динамо» в Туреччині. Тренувальний день напередодні другого спарингу

«Динамо» в Туреччині. Тренувальний день напередодні другого спарингу

Продовжується збір київського «Динамо» поблизу турецької Анталії, який триватиме понад місяць.

У п’ятницю команда Мірчі Луческу провела два тренування. Вранці динамівці займалися у фітнес-центрі готелю, де на них чекав комклекс силових вправ для різних груп м’язів, підготовлений тренерами з фізпідготовки.

Цей комплекс включав шість вправ із різними снарядами та тренажерами, які гравці виконували почергово. Силові вправи, орієнтовані на зміцнення м’язів, особливо важливі зараз, на початку збору, аби зменшити ризик отримання травм під час основної роботи на футбольному полі. Крім того, вони спрямовані аби розвивати у гравців атлетичність та міць, які потрібні під час силових єдиноборств у грі.

Вечірнє заняття відбулося на зеленому газоні Mardan Sports Comlex. Після пробіжки та розминки гравці, розбившись на групи, приступили до так званих квадратів, після чого, вже об’єднавшись, відпрацьовували контроль м’яча на великій ділянці поля. Далі робота продовжилася на половині поля, і вже із воротами та голкіперами «біло-сині» працювали на обмеженому просторі одночасно над різними компонентами – командними взаємодіями, індивідуальною технікою, контролем та пресингом, швидкістю прийняття рішень та звершенням атак.

У суботу «Динамо» проведе свій другий контрольний матч на турецькому зборі. Суперником киян буде найвідоміший та найуспішніший словенський клуб, діючий чемпіон країни «Марибор». Гра на центральному полі Mardan Sports Complex розпочнеться о 17:00 за місцевим часом (16:00 за київським). 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер