«Динамо» - «Верес» - 4:0. Післяматчева прес-конференція Еміля Караса

«Динамо» - «Верес» - 4:0. Післяматчева прес-конференція Еміля Караса

Асистент головного тренера «Динамо» Еміль Карас провів прес-конференцію за підсумками матчу 2-го туру VBET Ліги, у якому кияни перемогли рівненський «Верес» із рахунком 4:0.

Насамперед помічник Мірчі Луческу пояснив, чому наставник команди був відсутній під час сьогоднішнього поєдинку на лаві запасних.

- У Містера застуда, трохи піднялася температура. Лікар каже, що причиною, найімовірніше, є перепади температур. На вулиці - спека, у кабінеті працює кондиціонер. Усе це призвело до застуди. Лікар вирішив, що для Містера краще залишитися на трибуні, щоб не нервувати біля поля.

Ми всі бажаємо Містеру якнайшвидшого одужання. Хлопці дуже переживають. Думаю, що частина докладених ними зусиль присвячувалася і Містеру. Футболісти намагалися грати і за головного тренера. Принаймні, я сподіваюся на це.

- У якому стані Денис Попов?

- Я поки не знаю, питання потрібно адресувати лікарям. Той стик із нападником гостей мені відразу не сподобався. Будемо сподіватися, що це лише забій. Денис прикладав лід у роздягальні, йому поставили спеціальний апарат. Думаю, що найближчими днями він пройде більш ретельний медогляд.

- Коли буде готовий Беньямін Вербич, якого сьогодні не було в заявці?

- На жаль, у Беньяміна одна травма зажила, а інша з'явилася. Він дуже вдало увійшов у гру з «Уніоном» на зборах, забив м'яч, але буквально через пару хвилин невдало впав на плече. У нього проблема з ключицею, потрібен час, щоб вона зажила. Він не повинен грати контактно, а може тільки тренуватися з командою. Будемо чекати ще 10-12 днів, поки Вербич відновиться.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер