«Динамо» висловлює подяку Фонду «Мрія України»

«Динамо» висловлює подяку Фонду «Мрія України»

Команда ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського вікової категорії U13 (футболісти 2010 року народження) з початку російської військової агресії проти України перебувають в польському місті Сосновець. Тут діти знайшли свій новий дім і можуть тренуватися у повному складі під керівництвом тренера Сергія Бондаря. Як ми вже повідомляли, перебування дітей у безпеці стало можливим завдяки Фонду «Поділися посмішкою» імені Крістіана Попієла, який з початку війни в Україні активно допомагає нашим дітям у Польщі.

Ще один фонд, який підтримує наших дітей у ці складні часи, – це фонд «Мрія України». Це швейцарська некомерційна гуманітарна та благодійна асоціація, яка підтримує українців, які постраждали від російського вторгнення. «Мрія України» доставляє медикаменти та гуманітарну допомогу до лікарень та територіальних громад України для потреб внутрішньо переміщених осіб. Асоціація організує придбання та транспортування ліків та медичного обладнання з Європи, насамперед зі Швейцарії, до Львова, а потім зі Львова до лікарень та інших медичних закладів, які їх потребують.

Цей фонд надав значну допомогу нашій команді U13. Завдяки цій підтримці команда може ще краще облаштувати свій побут та повноцінно продовжувати навчання за межами рідного дому.

Керівництво ФК «Динамо» Київ та ДЮФШ «Динамо» висловлює величезну подяку фонду «Мрія України» та цінує його внесок у забезпечення всім необхідним наших юних футболістів. Він і надалі сприятиме юним динамівцям у тому числі, в їхній футбольній освіті, допоки Україна не переможе у війні і хлопці не зможуть повернутися додому до Києва.

Гравці та тренери завжди пам'ятатимуть про всіх, хто їх підтримував у ці складні часи. Разом ми сила! Разом переможемо!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер