«Динамо» висловлює подяку Фонду «Поділись посмішкою» імені Крістіана Попієла

«Динамо» висловлює подяку Фонду «Поділись посмішкою» імені Крістіана Попієла

Останніми місяцями, протягом яких в Україні триває війна, команда ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського вікової категорії U13 (футболісти 2010 року народження) перебуває в польському місті Сосновець. Тут діти знайшли свій новий дім і можуть тренуватися у повному складі під керівництвом тренера Сергія Бондаря. Перебування дітей у безпеці стало можливим завдяки Фонду «Поділися посмішкою» імені Крістіана Попієла, який з початку війни в Україні активно допомагає нашим дітям у Польщі.

Керівництво ФК «Динамо» Київ та ДЮФШ «Динамо» висловлює величезну подяку Фонду за гостинність та готовність прийняти юних футболістів динамівської школи. Ми дуже цінуємо те, що ви змогли забезпечити всім необхідним дітей та їхніх батьків. Для них усіх дуже важлива ваша гостинність, тепло, турбота та увага, які вони відчувають щодня.

Ми вдячні за забезпечення відповідного житла, харчування для всіх членів динамівської делегації, створення всіх необхідних умов для тренувального процесу, товариських ігор, дозвілля та психологічної адаптації дітей, що є підтвердженням вашої солідарності та єдності з європейською футбольною родиною, а також показником відповідності європейським цінностям добросусідства та взаємної підтримки.

Окрема подяка за допомогу одному з наших футболістів 2007 року народження, який отримав серйозну травму. Крім того, фонд фінансово допоміг у питанні утримання команди вікової категорії U13 у польському Сосновці.

Лідерство Польщі та поляків дуже важливе для нас під час російської агресії і є добрим прикладом для інших країн. Ми ніколи не забудемо вашу підтримку та допомогу у цей важкий для нас час. Разом ми сила! Разом переможемо!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер