«Динамо» – «Ворскла»: безкоштовний вхід для дітей

«Динамо» – «Ворскла»: безкоштовний вхід для дітей

Запрошуємо підтримати улюблену команду в домашньому матчі з полтавською «Ворсклою»!

У суботу, 6 листопада, київське «Динамо» проведе матч 14-го туру чемпіонату України, в якому прийматиме полтавську «Ворсклу». Поєдинок пройде на НСК «Олімпійський» та розпочнеться о 17:00.

Квитки доступні за посиланням.

Для зручності своїх наймолодших уболівальників «Динамо» відкриває на НСК «Олімпійський» окремі дитячі входи, які будуть обладнані біля турнікетів «Північ-2» зі сторони метро «Палац Спорту» та «Захід-4» зі сторони метро «Олімпійська».

Вхід на стадіон для дітей до 14 років через дитячі входи – вільний. Батьки або супроводжуючі особи зможуть зайти разом із дітьми, скориставшись своїми придбаними квитками.

Увага! Безкоштовний вхід для дітей до 14 років доступний лише через дитячі входи (турнікети «Північ-2» та «Захід-4»).

На трибунах НСК «Олімпійський» дитина разом із батьками або супроводжуючими особами може зайняти місце в дитячих секторах №26, №28, №30 верхнього ярусу стадіону незалежно від того, куди вони придбали квиток. При цьому у батьків та супроводжуючих осіб обов’язково має бути квиток на стадіон та один з таких документів:

- документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати)

або

- негативний результат тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції яке проведене не більш як за 72 години матчу

або

- негативний результат експрес-тестування на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до матчу

або

- документ, що підтверджує одужання особи від COVID-19

Для дітей жодних додаткових документів не потрібно.

Чекаємо вас на стадіоні!

За додатковими питаннями звертатись у відділ по роботі з уболівальниками: [email protected]

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер