«Динамо» - «Ворскла»: бомбардирські розклади

«Динамо» - «Ворскла»: бомбардирські розклади

У неділю, 23-го жовтня «Динамо» проведе свій черговий матч у чемпіонаті Прем’єр-ліги 2022/2023. У рамках 9-го туру кияни вдома зустрінуться з полтавською «Ворсклою».

Наразі суперник нашої команди з 7-ма очками посідає 12-те місце в турнірній таблиці VBET Ліги, здобувши дві перемоги, одного разу зігравши унічию та зазнавши п’ятьох поразок у попередніх восьми матчах. Динамівці провели шість поєдинків та ідуть на 8-му місці у турнірній таблиці, набравши 9 очок. Лідер чемпіонату наразі «Дніпро-1», який здобув шість перемог, одного разу зіграв унічию та має 19 очок у своєму активі.

Напередодні поєдинку аналізуємо розклад по найкращим бомбардирам в очних поєдинках серед чинних футболістів обох команд.

«ДИНАМО»

Найкращим снайпером «Динамо» в поєдинках із «Ворсклою» є Віталій Буяльський, який шість разів засмучував голкіперів полтавського клубу (ще один м’яч півзахисник забив, виступаючи за «Говерлу»). Чотири м’ячі (один – із пенальті) у ворота «зелено-білих» на рахунку Віктора Циганкова. Двічі відзначався в матчах із недільним суперником нашої команди Артем Бєсєдін.

6 – Віталій Буяльський (плюс 1 за «Говерлу»)

4 – Віктор Циганков (1 – з пенальті)

2 – Артем Бєсєдін

1 – Микита Бурда, Сергій Сидорчук, Вітіньйо (виступає на правах оренди за бразильський «Атлетико Паранаенсе»).

Відзначимо, що по два голи у ворота полтавців мають у своєму активі Олександр Караваєв та Владислав Супряга, однак забивали вони їх у статусі гравців «Зорі» та «Дніпра-1» відповідно.

«ВОРСКЛА»

Найкращим бомбардиром «Ворскли» в матчах із «Динамо» є Руслан Степанюк. На його рахунку два м’ячі у ворота «біло-синіх» за «Ворсклу» у чемпіонаті, один у фіналі кубку сезону 2019/2020 та ще один у складі «Вереса».

3 – Руслан Степанюк (плюс 1 за «Верес»)

1 – Володимир Чеснаков

Крім того, центральний захисник полтавчан Сергій Яворський відзначався у воротах «Динамо», виступаючи за два інші клуби – у складі «Маріуполя» у 2014-му і у складі «Оболоні» ще в далекому 2009-му. Також два м’ячі на рахунку Андрія Бацули, який забивав у ворота «біло-синіх» у складі «Зірки» у сезоні 2016/2017 у чемпіонаті, а також у Кубку України сезону 2014/2015. Владлен Юрченко забивав динамівцям у складі «Зорі» у сезоні 2019/2020.

А от Владислав Кулач, контракт якого належить «Динамо», забивав у ворота «біло-синіх» у позаминулому сезоні, реалізувавши пенальті в домашній для «Ворскли» зустрічі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер